FB pixel TP pixel
Neo je zpátky! První nabušená ukázka ze čtvrtého Matrixu je tady © Warner Bros.

Neo je zpátky! První nabušená ukázka ze čtvrtého Matrixu je tady

Fanoušci kultovní sci-fi Matrix se dočkali, studio Warner Bros. představilo první oficiální trailer Matrixu Resurrections, který vrací Thomase Andersona zpět do hry.

Filmové novinky 9. 9. 2021 15:00 | Filmové novinky

Thomas Anderson je zpátky a spolu s ním samozřejmě i Keanu Reeves. Ten sice notně zestárnul a v novém Matrixu nahodil vzhled Johna Wicka, efektní kousky vyvoleného ale očividně nezapomněl. První ukázka z Matrixu Resurrections se rozhodně nedrží zkrátka. Naopak, Warneři a Lana Wachowski drtí vizuální lákadla jedno po druhém a především závěrečná třetina láká na hromadu akce. Zatím ale není patrná žádná výraznější vizuální perlička, jakou měly předchozí díly. Vše jsme vlastně viděli už dřív, anebo rovnou jinde. Přece jen doba pokročila a frajeřiny z Matrixu dnes dělá spousta jiných blockbusterů. Vrací se i romantika s Carrie-Anne Moss, až to občas vypadá jako romance středního věku. Zdá se tedy, že nový Matrix potlačí hlavně na nostalgický návrat pro zaryté fanoušky. Těžko říct, jak se na tuhle novinku budou tvářit neznalí mládežníci, kteří nezažili dobu černých brýlí a dlouhých kožených kabátů.

 880 zobrazení  
Pořádný trailer megahitu Sexuální výchova láká na velké změny 3. řady
Pořádný trailer megahitu Sexuální výchova láká na velké změny 3. řady
08.09.2021 13:00:00 | Filmové novinky

Netflix k potěše všech fanoušků konečně vydal první regulérní trailer na 3. řadu skvělého teenagerského seriálu Sexuální výchova. Mimo jiné nová ředitelka zavádí v Moordale nové pořádky, Adam a Eric do toho oficiálně praští a Aimee objevuje feminismus.

Matrix 4 má první krátkou upoutávku. Již za dva dny uvidíme víc
Matrix 4 má první krátkou upoutávku. Již za dva dny uvidíme víc
07.09.2021 18:40:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. již za dva dny odhalí první pořádné záběry ze čtvrtého Matrixu. Fanouškům to oznámilo skrze krátký teaser trailer, který sází na povědomé ingredience.

Končí souběžné uvádění v kinech a online? Shang-Chi nakopnul Disneyho
Končí souběžné uvádění v kinech a online? Shang-Chi nakopnul Disneyho
07.09.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Minulý týden vstoupila do kin nová marvelovka Shang-Chi a legenda o deseti prstenech. Po prvním víkendu zažila celosvětový tržební úspěch. Jaký význam to může mít pro filmový průmysl?

Sci-fi desetiletí? První reakce Duny chválí absolutně epickou adaptaci
Sci-fi desetiletí? První reakce Duny chválí absolutně epickou adaptaci
06.09.2021 14:00:00 | Filmové novinky

Duna, nejočekávanější sci-fi nejen letošního roku, ale přinejmenším několika posledních let, byla ve své premiéře k vidění na filmovém festivalu v Benátkách. Jak se adaptace této klasiky v režii Denise Villeneuvea líbila?