FB pixel TP pixel
Amazon ukazuje Good Omens trailer: Konec světa je tu © TMDB

Amazon ukazuje Good Omens trailer: Konec světa je tu

Přicházející apokalypsa v prvním traileru Good Omens rozhodně sbližuje podivné jedince. Dlouho očekávaná adaptace stejnojmenného románu Terryho Pratcheta a Neila Gaimana je tady, a to díky Amazonu, který se rozhodl dát mu šanci ve formě minisérie s velmi zajímavým obsazením. Zatím to vypadá na slušnou podívanou!

Filmové novinky 6. 3. 2019 18:00 | Filmové novinky

Hlavní role anděla a démona si střihli David Tennant a Michael Sheen, kteří mají shodou okolností stejný úkol – najít Antikrista a odvrátit tak Armageddon. Už tohle samo o sobě zní slibně. Nyní přidejte do mixu herce typu Jon Hamm, Mireille Enos, Nick Offerman, Jack Whitehall, Miranda Richardson, Michael McKean nebo Adria Arjona, a kromě pozornosti náhle tvůrci probudili i naši zvědavost.

Trailer sérii obléká do energického a překvapivě zábavného hávu, takže se kromě zajímavých vizuálních efektů zřejmě i zasmějeme. Jo a v seriálu se objeví také Benedict Cumberbatch a Brian Cox, respektive pouze jejich hlasy. Nadabovali totiž postavy Satana a Smrti. Vzhledem k tomu, že seriál by měl na Prime dorazit v půlce léta, zdá se, že se Amazon nebojí zkusit poprat o letní blockbusterovou korunu. Pokud seriál uspěje – jako blockbuster a jako TV seriál – půjde rovněž o poměrně dobrou indikaci toho, že se o osudy dalších seriálu včetně toho ze světa Pána Prstenů zřejmě nemusíme až tolik obávat.

Reklama  190 zobrazení   26 se líbí
Hra o trůny: Konečně pořádný trailer k 8. řadě!
Hra o trůny: Konečně pořádný trailer k 8. řadě!
05.03.2019 18:00:00 | Filmové novinky

HBO zveřejnila první plnohodnotný trailer k finální osmé řadě Hry o trůny, která dorazí již příští měsíc. Za zcela nejzásadnější lákadlo lze považovat první záběry z pravděpodobně finální bitvy společenství živých proti mrtvým, na kterou všichni fanoušci netrpělivě čekají.

Přestřelka Netflix vs Spielberg: Patří online filmy na Oscary?
Přestřelka Netflix vs Spielberg: Patří online filmy na Oscary?
05.03.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Jen pár dní po udílení Oscarů odstartovala zajímavá kauza o tom, zda by se Netflix a další online hráči měli účastnit udílení Oscarů. Vše odbouchl Steven Spielberg, který začal apelovat na své kolegy v americké filmové akademii, aby tomu tak příště nebylo. Jak na to reagoval samotný Netflix?

Star Wars seriál Mandalorian úspěšně dokončil natáčení
Star Wars seriál Mandalorian úspěšně dokončil natáčení
04.03.2019 17:00:00 | Filmové novinky

Produkce televizního seriálu ze světa Star Wars, který napsal Jon Favreau, má za sebou ve zdraví poslední klapku. Nyní přijde nepochybně na řadu nějaké to CGI a další efekty. Ale premiéra by tím pádem snad neměla být předaleko a když mistr Yoda dá, mohli bychom se dočkat ještě letos.

Proč George R.R. Martin odmítl cameo v 8. řadě Hry o trůny?
Proč George R.R. Martin odmítl cameo v 8. řadě Hry o trůny?
01.03.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Otec Hry o trůny se rozhodl nejít ve šlépějích Eda Sheerana a držet se raději dál od zasněženého Westerosu i kamer štábu. Pozvání objevit se v poslední řadě seriálu přitom od jeho tvůrců Davida Benioffa a Dana Weisse dostal. Není to škoda? Pro fanoušky netrpělivě očekávající zpožděnou knihu The Winds of Winter určitě ne.