FB pixel TP pixel
Netflix chystá českou smršť! Do konce března uvede 7 novinek a jednu klasiku © Aerofilms

Netflix chystá českou smršť! Do konce března uvede 7 novinek a jednu klasiku

Netflix po delší době otevírá stavidla českých filmových novinek dokořán a je se skutečně na co těšit. Dorazí totiž kontroverzní drama, které bylo v kinech neskutečným hitem, ale i dvojice totálně kultovních komedií, které se nebojí jít do extrému. Držte si klobouky!

7. 3. 2023 15:40 | Filmové novinky

Českým filmům se na Netflixu dlouhodobě daří, a tak nepřekvapí, že jejich nákupy nadále pokračují. Vždyť Jan Žižka zůstává nejsledovanějším titulem tuzemské verze Netflixu letošního roku a extrémně se daří i filmům Láska na špičkách, Známí neznámí, BANGER. nebo Il Boemo. Jestli české filmy na Netflixu často vyhlížíte (a vzhledem k jejich umístění v TOP 10 si troufneme tvrdit, že ano), pak máme dobré zprávy. Netflix do konce března chystá hned několik novinek a jednu totální klasiku. V dubnu pak bude nabídka tuzemských titulů pokračovat.

Už 8. března se fanoušci Karla Zemana mohou těšit na jeho vizionářskou Ukradenou vzducholoď a romantiku s Ondřejem Sokolem V létě ti řeknu, jak se mám. 9. března pak nastoupí na Netflix Princ Mamánek herce a režiséra Jana Budaře. V pondělí 13. března zase dojde na double feature ultimátního kultu Martina Pohla alias Řezníka Párty Hard a Párty Hárder: Summer Massacre. Něco nám říká, že tahle přehlídka sprosťáren a vyměšování bude totálním hitem. 23. března zvážníme, protože snímek Oběť Michala Blaška vypráví příběh ukrajinské imigrantky, jejíhož syna měli napadnout Romové. 27. března následně dojde na prozkoumání Hranice lásky, když se Hana Vagnerová v režii Tomáše Winského pustí do hlubin polyamorie. Winského film v kinech pořádně rozvířil vody a nakonec ho vidělo okolo 60 000 diváků. Prvního dubna pak dorazí ještě snímek Šťastný nový rok 2: Dobro došli, který nás tentokrát vezme svátečně do Chorvatska.

Zdroj: Autorský text

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
John Wick 4 je akčním nářezem roku! Vyhnul se největší chybě a překonal vysoká očekávání
John Wick 4 je akčním nářezem roku! Vyhnul se největší chybě a překonal vysoká očekávání
07.03.2023 15:00:00 | Filmové novinky

Nejnovější akční šleha v podání Keanu Reevese míří do kin a první diváci již měli možnost film John Wick 4 vidět. Jejich reakce neskrývají totální nadšení a mluví o bombastickém pokračování, které se navíc dokáže vyhnout časté chybě podobných přestřelkových nářezů.

Želvy Ninja konečně v pořádném filmu! První trailer dostane fanoušky do kolen
Želvy Ninja konečně v pořádném filmu! První trailer dostane fanoušky do kolen
06.03.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Želvy Ninja na svou opravdu věrnou filmovou adaptaci stále čekají, nyní se však zdá, že by se jí mohly dočkat. Ikonická čtveřice želváků Leo, Donnie, Raf a Mikey totiž nikdy neodpovídala své předloze tolik jako v nové adaptaci Mutant Mayhem.

Trailer závěrečného dílu The Last of Us odhaluje matku Ellie a útok Světlušek
Trailer závěrečného dílu The Last of Us odhaluje matku Ellie a útok Světlušek
06.03.2023 15:40:00 | Filmové novinky

A je to tady! Po osmi týdnech čekání se fanoušci The Last of Us konečně dočkají epického završení první řady, ve kterém Joela a Ellie čeká setkání se Světluškami. Hráče videohry pak potěší návrat oblíbené herečky v roli matky Ellie.

Nejchválenější kriminálku současnosti si v Česku nepustíte. Brzy se to snad změní
Nejchválenější kriminálku současnosti si v Česku nepustíte. Brzy se to snad změní
05.03.2023 14:30:00 | Filmové novinky

Režisér Rian Johnson sice před lety nakrknul řadu fanoušků Star Wars, jeho kriminální projekty jsou ale pokaždé velkým hitem. Nyní se po dvou filmech ze série Na nože přesunul do televize s mysteriózní variací na Columba.