FB pixel TP pixel
Komedie Unbreakable Kimmy Schmidt dostane interaktivní speciál © TMDB

Komedie Unbreakable Kimmy Schmidt dostane interaktivní speciál

Tři měsíce po odvysílání čtvrté řady seriálu Unbreakable Kimmy Schmidt, který oblíbenou bláznivou komedii uzavřel, potěšil fanoušky Netflix potvrzením speciálního interaktivního dílu.

Filmové novinky

Tohoto speciálu ve stylu Bandersnatche, ve kterém si jako divák můžete zvolit, jakou cestou se bude děj dále vyvíjet, bychom se měli dočkat někdy v příštím roce. Budeme si tak moci s Kimmy vybrat různé vyprávěcí linie, které budou obsahovat rozdílné vtipy a odlišné konce. Netflix se právě u dílu seriálu Black Mirroru chlubil vysokými čísly sledovanosti a slíbil do budoucna navýšit peníze na výrobu interaktivního obsahu. V minulých letech tuto strategii vyzkoušel na pořadech pro děti (Puss in Book: Trapped in an Epic Tale, Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile, Minecraft: Story Mode, Stretch Armstrong: The Breakout). Po zmíněném Bandersnatchi měl pak nedávno premiéru dokument You vs Wild, ve kterém nás provází dobrodruh Bear Grylls. My máme rozhodnout, jaké úkoly bude hrdina dále řešit a do jakých eskapád se pustí.

Komedie Unbreakable Kimmy Schmidt dostane interaktivní speciál © TMDB

V Unbreakable Kimmy Schmidt byla hlavní hrdinka Kimmy (Ellie Kemper) patnáct let uvězněná v podzemním bunkru, po záchraně se rozhodla žít v New Yorku a vést normální život. Ve čtyřech řadách jsme mohli sledovat, jestli se jí to povedlo. Speciál by tak měl definitivně tuto pouť uzavřít. Těšit se můžeme opět i na ztřeštěné Kimminy přátele: Tita Burgesse (Titus), Carol Kane (Lillian) a Jana Krakowski (Jacqueline). Seriál, který svou první řadu o třinácti epizodách odvysílal v roce 2015, byl nominovaný na 18 cen Emmy. Na speciálu, který uvidíme v roce 2020 bude opět pracovat kreativní producentské duo Tina Fey-Robert Carlock.

 76 zobrazení   2 se líbí
Skvostné Wall Street drama Miliardy se dočká 5. řady
Skvostné Wall Street drama Miliardy se dočká 5. řady
14.05.2019 | Filmové novinky

Axe ještě stále pomocí své moci a kapitálu likviduje zrádce a nepohodlné osoby ve 4. řadě, ale Showtime již oznámilo, že 5. řada Miliard (Billions) rozhodně bude. Může za to zřejmě slušný ohlas ze strany diváků i kritiků, který aktuální řada sklidila.

5. díl Hry o trůny pálí zbytky konzistence a dělá z Dany Nočního krále
5. díl Hry o trůny pálí zbytky konzistence a dělá z Dany Nočního krále
13.05.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Buď se David Benioff a D. B. Weiss zbláznili, nebo je za rohem čeká tak lukrativní job, že se rozhodli hodit veškeré starosti okolo Hry o trůny za hlavu a co nejrychleji seriál ukončit bez ohledu na dosavadní vývoj postav a vlastně bez ohledu na cokoliv, co kdysi dělalo Hru o trůny Hrou o trůny.

HBO není jen Hra o trůny. Kdy se vrátí Sedmilhářky nebo Příběh služebnice?
HBO není jen Hra o trůny. Kdy se vrátí Sedmilhářky nebo Příběh služebnice?
12.05.2019 | Filmové novinky

Ačkoli HBO v současnosti těží hlavně ze závěrečných dílů Hry o trůny, pomalu se oblíbená „kabelovka“ a streamovací služba chystá na časy, kdy se Jon, Dany a Cersei nebudou prát o nejnepohodlnější trůn na světě. A my víme, co se chystá a hlavně kdy!

HBO to podle G.R.R. Martina myslí vážně se 3 spinoffy Hry o trůny
HBO to podle G.R.R. Martina myslí vážně se 3 spinoffy Hry o trůny
10.05.2019 15:20:00 | Filmové novinky

Zatímco se vlajková loď HBO Hra o trůny blíží ke svému finále, pracuje stanice HBO ve spolupráci s George R. R. Martinem na celkem 3 dalších seriálech ze Západozemí. Autor fantasy ságy Píseň ledu a ohně to oznámil na svém blogu, aby se vymezil proti spekulacím medií.