FB pixel TP pixel
Noirová fantasy Carnival Row má již připravený materiál pro 3. a 4. řadu © TMDB

Noirová fantasy Carnival Row má již připravený materiál pro 3. a 4. řadu

Producenti Amazonu své seriálové fantasy Carnival Row tak věřili, že dali zelenou druhé řadě ještě před online premiérou. Seriál pak byl diváky vřele přijat a jeho tvůrci Travis Beacham a Marc Guggenheim prozradili, co se seriálem dále zamýšlejí.

Streaming novinky

Osmidílná viktoriánská fantasy detektivka Carnival Row si odbyla svou premiéru v poslední prázdninový pátek a dle internetových reakcí si za takto krátkou chvíli stihla vytvořit řadu fanoušků. Tvůrci seriálu Travis Beacham a Marc Guggenheim poté v rozhovoru pro server Collider prozradili detailnější informace o průběhu natáčení a doplnili, jaké další plány s projektem mají. Beacham, který je autorem scénáře prozradil, že někdejší titul seriálu byl A Killing on Carnival Row, sepsal jej už v roce 2005, a byl zamýšlen jako filmový, ne seriálový projekt. Beacham dále zdůraznil, že převzetí Carnivalu společností Amazon, a rozvinutí do seriálové podoby mu velmi prospělo, mohl se více do hloubky věnovat budování historie světa a psychologii postav, což by si u filmu v takovém detailu samozřejmě nemohl dovolit.

Oba producenti si nemohli vynachválit herecký tým, který se kolem seriálu vytvořil a semkl, čemuž mohlo pomoci i natáčení mimo USA ve vzdálené Praze, a zejména ústřední dvojice Orlando Bloom a Cara Delevingne herecky vystoupili ze svých zaběhlých škatulek. Cílem bylo i spoléhat se co nejvíce na tradiční masky a výpravu, a CGI využívat jen v nejnutnějších případech. Autoři také potvrdili, že během natáčení si ujasňovali, jakým směrem se bude ubírat druhá řada a mezitím nasbírali nápady a nastínili si děj na případnou třetí a čtvrtou sérii. Jestli bude mít seriál více než dvě řady pak záleží především na divácích, podotkli oba na konci interview.

Reklama  239 zobrazení   22 se líbí
Známe datum premiéry očekávaného seriálu Watchmen od HBO
Známe datum premiéry očekávaného seriálu Watchmen od HBO
06.09.2019 12:00:00 | Streaming novinky

Jedna z nejočekávanějších letošních seriálových premiér kabelové a streamovací společnosti HBO dostala spolu se stylovým teaserem datum své premiéry. Zapište si do kalendáře: první díl bude k dispozici již 20. října.

Netflix letos vyšle do boje o Oscara deset filmů, máme jejich seznam
Netflix letos vyšle do boje o Oscara deset filmů, máme jejich seznam
03.09.2019 | Streaming novinky

Po úporných jednáních s kinaři se letos Netflix domluvil na deseti filmech z jeho produkce, které budou mít krátké uvedení v kinech před online premiérou na obrazovkách jeho předplatitelů.

Disney+ nabídne v základu 4K rozlišení, aplikace připomíná Netflix
Disney+ nabídne v základu 4K rozlišení, aplikace připomíná Netflix
26.08.2019 12:00:00 | Streaming novinky

12. listopad se kvapem blíží a Disneyho chystaná streamingová služba už je prakticky za dveřmi. Příval podrobnějších informací se tudíž zvyšuje a my postupně můžeme získat konkrétnější představu jak bude Disney+ vypadat.

První reakce: Je Carnival Row fantasy nástupcem Hry o trůny?
První reakce: Je Carnival Row fantasy nástupcem Hry o trůny?
21.08.2019 12:00:00 | Streaming novinky

Konec prázdnin se blíží a do programových schémat televizí se po vyprahlejším období začínají znovu dostávat ambicióznější tituly. Američtí novináři již měli možnost vidět fantasy detektivku Carnival Row, která má premiéru naplánovanou na 30. srpna. Jak se seriál podle nich povedl?