FB pixel TP pixel
Nový komiksový seriál Titans se objeví také na našem Netflixu © TMDB

Nový komiksový seriál Titans se objeví také na našem Netflixu

Netflix a vydavatelství DC uzavřelo novou dohodu, díky které budou moci velmi očekávaný seriál Titans sledovat lidé z celého světa. Původně se měl objevit exkluzivně na nové streamovací službě DC, ale pro země mimo USA ho bude vysílat Netflix.

Filmové novinky 1. 10. 2018 19:19 | Filmové novinky

Seriál Titans patří mezi nejočekávanější novinky podzimu. Popisuje akční dobrodružství Teen Titans, který patří mezi nejslavnější komiksové týmy. Ve vesmírech DC je samozřejmě nejslavnější Liga spravedlnosti, kde hrají největší esa jako Batman nebo Superman, superpadouchové zase mají svůj Sebevražedný oddíl. Titány tvoří v tomto novém seriálu hrdinové jako Nightwing (bývalý Robin), Starfire, Raven nebo Beast Boy. Seriál sice vzniká pod dohledem Warnerů, ale nebude nijak propojen se stávající televizními seriály od DC, které vysílá stanice CW - tedy například The Flash, Arrow nebo Legends of Tomorrow. Jedním z důvodu je, že Titans i přes mladší obsazení bude zdá se velmi brutální a velmi sprostý seriál. Ostatně mrkněte na ukázku, kde Robin hláškuje “Fuck Batman”.

Netflix získává na Titans mezinárodní práva, tedy kromě USA ho uvidí od 12. října všichni jeho předplatitelé. Seriál má 11 epizod a Netflix je bude vypouštět postupně, tedy stejně jako klasické televizní seriály. A je to stejný princip, jako už Netflix a DC aplikují na jiných seriálech, v premiéře takto už třetí rok můžeme sledovat nové díly The Flash, Legends of Tomorrow, Black Lightning a Supergirl, Arrow má bohužel vždy zpoždění, zřejmě kvůli lokální exkluzivitě pro někoho jiného.

© TMDB

Titans

Titans | USA | 2018 | Komiksové seriály | DC Comics

Mladí hrdinové z komiksů DC - Nightwing (bývalý Robin), Starfire, Raven či Beast Boy a další - se spojují, aby společně bojovali proti nepřátelům a zaskočili i za samotného Batmana. Hrají: Brenton Thwaites, Anna Diop, Teagan Croft, Ryan Potter, Tomaso Sanelli, Curran Walters, Joshua Orpin, Conor Leslie, Alan Ritchson, Jay Lycurgo, Damaris Lewis

 75 %
Filmtoro
Filmtoro
Verdikt

Netflix od 25. června 2023 uvede 4. a závěrečnou řadu seriálu.

Sledovat Online na Netflix  Netflix | české titulky | český dabing | nové díly od 3. 11. 2022
 476 zobrazení   33 se líbí
Filmtoro
V novém traileru na Daredevila se ukáže Kingpin v ikonickém bílém obleku
V novém traileru na Daredevila se ukáže Kingpin v ikonickém bílém obleku
28.09.2018 18:05:00 | Filmové novinky

Premiéra třetí řady Daredevila se kvapem blíží a Netflix své fanoušky láká v dalších stylových upoutávkách, ve které potvrzuje návrat Wilsona Fiska do Hell's Kitchen. V obou dvou ho také konečně uvidíme v jeho bílém obleku, kterým se proslavil v komiksu.

Frank Underwood zemřel, jak si v novém traileru House of Cards povede Claire?
Frank Underwood zemřel, jak si v novém traileru House of Cards povede Claire?
27.09.2018 20:05:00 | Filmové novinky

Po zhlédnutí prvního plnohodnotného traileru k šesté a závěrečné řadě seriálu House of Cards to vypadá, že i bez Franka Underwooda se bude na co koukat. Úřaduje samozřejmě Claire, ale uvidíme i další staré postavy a také několik nových.

Bojíte se rádi? Na Netflixu nás čeká strašidelný Apostle a další napínáky
Bojíte se rádi? Na Netflixu nás čeká strašidelný Apostle a další napínáky
27.09.2018 9:00:00 | Filmové novinky

Pořádnou dávku napínavých a strašidelných filmů a seriálů si pro nás připravil Netflix na celý říjen. Mezi nejočekávanější tituly patří napínavý thriller Apostle a my vám pro něj přinášíme první ukázku. Plus si shrneme, jaké další horory a thrillery uvidíme před Halloweenem.

Kulisy ze seriálu Hra o trůny se otevřou pro turisty
Kulisy ze seriálu Hra o trůny se otevřou pro turisty
26.09.2018 8:50:00 | Filmové novinky

Na rok 2019 byla ohlášena osmá a zároveň poslední sezona seriálu Hra o trůny. HBO má ovšem v plánu potěšit své fanoušky (a samozřejmě na frančíze i něco vydělat) a po skončení seriálu se chystá ponechat některé filmové lokace v Severním Irsku a využít je jako turistické atrakce.