FB pixel TP pixel
Nový Mortal Kombat je konečně dostupný online. Kde si ho pustit? © Warner Bros.

Nový Mortal Kombat je konečně dostupný online. Kde si ho pustit?

S novým Mortal Kombatem to bylo dlouhé tažení. Kinům se nakonec vyhnul a i cesta do domácností trvala déle, než se čekalo.

Filmové novinky

Nová verze rubačky Mortal Kombat měla dorazit na fyzické nosiče a na VOD již v květnu letošního roku, nakonec se však dočkala několika odkladů a diváci v České republice ji tudíž legálními cestami mohou zhlédnout online až nyní. Může za to letošní rozpačitá strategie studia Warner Bros., které se rozhodlo uvádět své filmy do konce roku 2021 ve stejný čas v kinech i na streamovací službě HBO Max. Jenže to platí jen pro USA, kde mají Warneři pod palcem distribuci. Ve zbytku světa je kvůli distribučním právům situace složitější a studio se u každého svého filmu individuálně rozhodovalo, jak s ním v té či oné zemi naloží. My jsme se tedy Mortal Kombatu v kinech nakonec vůbec nedočkali a vydání online i na fyzických nosičích přichází v podstatě po stejné odmlce, jako kdyby film v kinech byl.

Výhodou delšího čekání může být pro řadu diváků dosud stoprocentní výskyt českého dabingu, který je přítomný na všech službách, které Mortal Kombat dosud nabízí. Jmenovitě se jedná o Google Play, iTunes, Rakuten a O2TV. Jak už bývá tradicí, nejvýhodnější je nákup přímo na iTunes, kde je snímek nabízen ve 4K a s podporou Dolby Vision a Dolby Atmos. Kupní cena je stanovena na 329 Kč, zatímco zapůjčení vyjde na 79 Kč. Za stejnou sumu si film můžete zapůjčit i na O2TV či na Rakutenu. Nejméně výhodná je varianta od Googlu, kde aktuálně zápůjčka stojí 96 Kč a zakoupení 410 Kč.

 5 728 zobrazení  
Sexuální výchova je zpět! Připomeňte si předchozí děj ve vtipném videu
Sexuální výchova je zpět! Připomeňte si předchozí děj ve vtipném videu
17.09.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Dnes se konečně na naše obrazovky dostává 3. řada hitového teenagerského seriálu Sexuální výchova. Pro ty, kdo kvůli dlouhé odmlce tápou, jaké události se v předchozí sérii udály, připravil Netflix vtipné rekapitulační video.

Horor od tvůrců V zajetí démonů a Stranger Things? Netfix láká na novinky
Horor od tvůrců V zajetí démonů a Stranger Things? Netfix láká na novinky
16.09.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Přichází podzim, což je samozřejmě doba dlouhých nocí a času na strašidelné příběhy. Netflix proto přichází s novými ukázkami, v nichž nabídne napínavou duchařinu, slasher s litry krve a seriál hororového mistra.

Fantasy Netflixu se vrací! Zámek a klíč má tajuplný první trailer 2. řady
Fantasy Netflixu se vrací! Zámek a klíč má tajuplný první trailer 2. řady
15.09.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Zámkovi se vrací a opět budou muset bojovat o to, aby kouzelné klíče nepadly do špatných rukou.

Vyproštění 2: Hemsworth nabral pro natáčení v Česku hromadu svalů
Vyproštění 2: Hemsworth nabral pro natáčení v Česku hromadu svalů
14.09.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Na konci tohoto měsíce začíná natáčení druhého dílu netflixovského hitu Vyproštění. A jak Chris Hemsworth ukazuje ve svém videu, nic nenechává náhodě a poctivě pro svou roli trénuje.