FB pixel TP pixel
Vyproštění 2: Hemsworth nabral pro natáčení v Česku hromadu svalů © Netflix

Vyproštění 2: Hemsworth nabral pro natáčení v Česku hromadu svalů

Na konci tohoto měsíce začíná natáčení druhého dílu netflixovského hitu Vyproštění. A jak Chris Hemsworth ukazuje ve svém videu, nic nenechává náhodě a poctivě pro svou roli trénuje.

Filmové novinky

Před týdnem jsme na Filmtoru upozorňovali, že se blíží natáčení pokračování akčního thrilleru Vyproštění a Netflix se na poslední chvíli rozhodl změnit plánované australské lokace a zamíří s filmovým štábem do Prahy. První díl se odehrával v Bangladéši a vyprávěl o žoldákovi Tyleru Rakeovi, který se vydal na misi, jejímž cílem byla záchrana uneseného syna mezinárodního zločince. I když byl příběh spíše tuctový, diváci ocenili především skvělou kontaktní akci v režii bývalého kaskadéra Sama Hargravea. A ta se samozřejmě výrazně opírala i o fyzický a uvěřitelný výkon hvězdy filmu Chrise Hemswortha, který je znám svou statnou svalnatou muskulaturou.

Tento osmatřicetiletý herec se právě na Instagramu při přípravě na roli Tylera Rakea pochlubil fanynkám a fanouškům svým vypracovaným tělem a krátkým sestřihem kondiční přípravy na natáčení. K tomu v komentáři k videu doplnil, že právě přechází z posilování s těžkými váhami na trénink s váhou vlastního těla se zaměřením na hbitost, sílu a rychlost. Z role Thora jsme u Hemswortha zvyklí na výraznou svalovou hmotu, současné video ale zobrazuje herce svalnatějšího než kdykoli předtím. Doufejme, že se Vyproštění dvojka povede, natáčení se nezdrží a Netflix snímek uvidíme, co nejdříve. Podle statistik dodávaných Netflixem je první Vyproštění nejsledovanějším filmem této streamovací stanice vůbec. Během prvního měsíce od premiéry jej vidělo 99 milionů diváků.

 25 236 zobrazení  
Nejlepší Avenger je zpátky! Marvel představil trailer na vánoční akční nášup
Nejlepší Avenger je zpátky! Marvel představil trailer na vánoční akční nášup
13.09.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Poslední ze zakládajících členů Avengers se konečně dočká vlastního sólového projektu, tentokráte ve formě šestidílného seriálu. Hawkeye představuje svůj první trailer a zdá se, že štafetu mladší hrdince Kate Bishop předá ve vánočním rodinném dobrodružství.

Strhující trailer thrilleru od režiséra Training Day nenechá vydechnout
Strhující trailer thrilleru od režiséra Training Day nenechá vydechnout
10.09.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Na hollywoodské adaptace úspěšných evropských filmů jsme z minulosti zvyklí. I když k nim často přistupujeme skepticky, hvězdná jména stojící za netflixovským thrillerem Viník nás rozhodně chladnými nenechávají.

Filmtoro (skoro) v Torontu: Jak fungují filmové festivaly v čase pandemie?
Filmtoro (skoro) v Torontu: Jak fungují filmové festivaly v čase pandemie?
09.09.2021 19:00:00 | Filmové novinky

46. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Torontu budiž zahájen. Jeden z nejprestižnějších filmových festivalů poběží v hybridní formě online a v kanadské metropoli následujících 9 dní. A Filmtoro bude u toho!

Neo je zpátky! První nabušená ukázka ze čtvrtého Matrixu je tady
Neo je zpátky! První nabušená ukázka ze čtvrtého Matrixu je tady
09.09.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci kultovní sci-fi Matrix se dočkali, studio Warner Bros. představilo první oficiální trailer Matrixu Resurrections, který vrací Thomase Andersona zpět do hry.