FB pixel TP pixel
Nový netflixovský seriál Bonding vás s humorem provede světem BDSM © TMDB

Nový netflixovský seriál Bonding vás s humorem provede světem BDSM

Od středy 24. dubna je na Netflixu k vidění nový původní komediální seriál Bonding, který zasvětí diváky do skrývaných sexuálních tajů newyorských obyvatel.

Filmové novinky

Z netflixovské anotace a vydaného traileru víme, že se v seriálu, který se odehrává v New Yorku, po letech opět setkávají přátelé a partneři Pete a Tiff. Nedávno vyoutovaný gay Pete nyní zjišťuje, že se z Tiff, která přes den normálně studuje, přes noc stává žádaná a vyhledávaná domina. Petea pak Tiff zasvěcuje do nočního undergroundového světa sexuálních tajemství a BDSM, tedy sexuálních praktik, které spočívají v nadřazenosti jednoho partnera nad druhým. Tato černá komedie částečně čerpá ze vzpomínek herce Rightora Doyla, který stojí za seriálem jako showrunner, scénárista i režisér. Můžeme jej znát z filmu Nerve: Hra o život nebo seriálů You're the Worst či Barry.

První řada seriálu má sedm epizod, které by měly být okolo 15 minut dlouhé. V roli Tiff se představí herečka Zoe Levin, známá především z ocěnovaných dramat Palo Alto a Nezapomenutelné prázdniny. Postavu Petea pak ztvární herec Brendan Scannell, kterého jsme mohli vidět v seriálu Heathers. Vedle nich se v seriálu objeví například D'Arcy Carden, která se proslavila rolí Janet v seriálu The Good Place. Bonding se objevil i na několika festivalech (Canneseries, L. A. Outfest) odkud si odnesl velmi kladnou kritickou odezvu s tím, že seriál je ideální pro ty, kdo hledají rychlý a zábavný zážitek plný vtipných narážek a zábavných situací „ze života“.

 350 zobrazení   13 se líbí
Hra o trůny: 2. díl 8. řady přináší kýžené zpomalení a připravuje na smrt
Hra o trůny: 2. díl 8. řady přináší kýžené zpomalení a připravuje na smrt
22.04.2019 18:00:00 | Filmové novinky

Druhý díl Hry o trůny s názvem „A Knight of the Seven Kingdoms“ je za námi. Někteří jsou možná zklamáni, že neodhalil tolik nového děje a příběh samotný se nijak zásadně neposunul. Ve světle toho, co nás čeká, je to ale jenom dobře a buďme rádi.

Nestíháte nakoukat marvelovky před Avengers: Endgame? Máme řešení
Nestíháte nakoukat marvelovky před Avengers: Endgame? Máme řešení
22.04.2019 14:00:00 | Filmové novinky

Nakoukat 21 filmů spojených s Marvel Cinematic Universe není zrovna malé sousto. Pokud ale chcete před premiérou nových Avengers znát vše z předchozích filmů, nemusíte nutně strávit 50 hodin před televizí.

Vše, co víme o seriálech Marvelu pro Disney+. Budou provázané s filmy?
Vše, co víme o seriálech Marvelu pro Disney+. Budou provázané s filmy?
21.04.2019 12:00:00 | Filmové novinky

S premiérou Avengers: Endgame začíná Marvel odhalovat karty ohledně chystaných seriálů pro streamovací službu Disney+. A vypadá to, že komiksový gigant hodlá šlapat do plných.

Hra o trůny: Fotky k 2. epizodě ukazují Lyannu Mormont ve vlastní zbroji
Hra o trůny: Fotky k 2. epizodě ukazují Lyannu Mormont ve vlastní zbroji
19.04.2019 12:00:00 | Filmové novinky

HBO zveřejnila celkem 14 nových snímků z druhého dílu 8. řady Hry o trůny. Název epizody i její oficiální popis však zatím stále chybí.