FB pixel TP pixel
Kriminální hit Odznak Vysočina končí. Nova vytasí starší náhradu © TV Nova

Kriminální hit Odznak Vysočina končí. Nova vytasí starší náhradu

Jak poznáte začátek léta? Jednoduše. Na televizních obrazovkách končí velké seriálové premiéry a na jejich místo nastupují reprízy starších kousků. Nejinak je tomu v případě TV Nova, která se chystá na závěr nejnovější řady kriminálního hitu Odznak Vysočina. Pro náhradu přitom televize sáhne do prověřeného žánrového šuplíku.

České novinky

Seriál Odznak Vysočina je pro televizi Nova moc hezkým úspěchem. Kriminálka spadající do subžánru případů týdne sice nesbírá úplně nadšené recenze, v rámci televizní nabídky však rozhodně patří do nadprůměru. A divákům se zjevně případy z dílny společnosti Bionaut zamlouvají , protože nejnovější třetí řada v režii Marka Najbrta a Andyho Fehu pravidelně sahá v neděli večer k návštěvnosti okolo milionu diváků.

Otázkou zůstává, co se stane za dva týdny, protože Nova o svůj aktuální hit během následujících dní zase na nějaký čas přijde. Odznak Vysočina má za sebou premiéru již sedmé epizody a v neděli 7. července bude odvysílána poslední 8. epizoda. A TV Nova na léto rozhodně nechystá žádnou velkou premiéru. Ostatně nedávalo by to ani smysl, když se startem prázdniny publikum zahájilo letní dovolené a prakticky každá televize sahá spíše do archivu, zatímco se chystá na spuštění podzimních kampaní. Až tam se objeví velké nové tituly.

Od 14. července se na večerních obrazovkách Novy objeví stará známá Policie Modrava, kterou televize nasadí v repríze pěkně od začátku. Diváci se tudíž budou dívat na epizody z roku 2011, po nichž bude nadále pokračovat taktéž reprízovaná Kriminálka Anděl. Ostatně Modravu má Nova v reprízách ozkoušenou. Aktuálně ve čtvrtek večer uvádí opakování třetí řady téhle taktéž populární kriminálky.

Zdroj: iDnes.cz / TV Nova / Voyo

Definitivní konec Stínů v mlze. Kriminální hit dostane mysteriózního nástupce
Definitivní konec Stínů v mlze. Kriminální hit dostane mysteriózního nástupce
23.06.2024 13:45:00 | České novinky

Už v pondělí 24. června definitivně skončí seriál Stíny v mlze. Jeho druhá řada se stala velkým hitem na obrazovkách České televize, tvůrci se však rozhodli nepokračovat. Česká televize již má náhradu na léto.

Aragorn míří do Varů! Hvězdu Pána prstenů doplní další hollywoodské hvězdy
Aragorn míří do Varů! Hvězdu Pána prstenů doplní další hollywoodské hvězdy
19.06.2024 12:35:00 | České novinky

Skvělá zpráva pro fanoušky Pána prstenů! Hostem 58. ročníku MFF Karlovy Vary bude herec a režisér Viggo Mortensen. Na slavnostním zahájení převezme Cenu prezidenta MFF Karlovy Vary a uvede snímek Až na konec světa, který napsal a režíroval. Herce proslavila role Aragorna ve fantasy podle J. R. R. Tolkiena.

Kriminální hit Stíny v mlze končí. Další díly nebudou, náhrada je i na Netflixu
Kriminální hit Stíny v mlze končí. Další díly nebudou, náhrada je i na Netflixu
16.06.2024 14:30:00 | České novinky

Česká televize se chystá na závěr svého nejnovějšího kriminálního hitu Stíny v mlze. Druhá řada populárního projektu v režii Radima Špačka už má vybranou náhradu. A od krimi ani v létě neuhneme.

Hořké fiasko na Primě. Komedii s Polívkou ničí kriminálky konkurence, další díly jsou online
Hořké fiasko na Primě. Komedii s Polívkou ničí kriminálky konkurence, další díly jsou online
11.06.2024 17:30:00 | České novinky

Televize Prima nemá v pondělí večer štěstí. Naposledy ve večerním slotu na začátku týdne propadla pubertální krimi komedie Lež na pláži a nyní se zdá, že odlehčenější žánry nemají v tomto období vůbec žádnou šanci. Dominují totiž kriminálky.