FB pixel TP pixel
Nejlepší hororový režisér současnosti ukázal šílenou novinku. Slibuje svého Pána prstenů © Aerofilms / A24

Nejlepší hororový režisér současnosti ukázal šílenou novinku. Slibuje svého Pána prstenů

Není pochyb, že novinka hororového mistra Ariho Astera On se bojí je jedním z nejočekávanějších jarních titulů, které míří do kin. Ta se nyní ukazuje v novém pohledu do zákulisí, v němž jeden z nejlepších hororových tvůrců současnosti slibuje vlastní verzi Pána prstenů.

30. 3. 2023 17:50 | Filmové novinky

Ari Aster má za sebou úspěšné filmy Děsivé dědictví a Slunovrat, které do hororového žánru vnesly svěží vítr. Zdá se však, že v novince On se bojí mu žánrové škatulky budou malé a přichází s epickou poutí, kde se dočkáme akce, humoru, bizárů i napětí. Těžko lze popsat, co asi ve filmu uvidíme, jedno je ale jisté – bude to velkolepá, fantaskní a snad i výjimečná jízda. Ostatně oscarová produkční společnost A24 do filmu narvala spoustu péče a peněz, když se má jednat o její nejdražší a nejvelkolepější projekt.

V krátkém klipu z natáčení Aster blíže přibližuje svou vizi, ve které chtěl diváky dostat pod kůži jednoho osamělého losera, a dodává, že můžeme čekat něco opravdu jedinečného. Pouť úzkostlivého hrdiny v podání Joaquina Phoenixe napříč žánry i prostředími vnímá jako svou vlastní verzi Pána prstenů, kde ale místo Hory osudu na jejím konci čeká máma. Zní to šíleně, že ano? Ale my se fakt nemůžeme dočkat, co si na nás tenhle bláznivý vizionář přichystal.

Zdroj: Mashable

Beata Mrazíková
Filmový vkus má pokřivený aktivním pohybem ve filmovém průmyslu, radost tak navzdory špatným marketingovým kampaním a hrozně nasazeným postsynchronům přináší především nekonečný přival reality shows a festivalové lahůdky. Kdyby se ztratily peníze ze světa, stále jí můžete platit v arašídových košíčcích a batátových hranolkách.
Nový akční hit Netflixu dostane pokračování. Další díly dorazí brzy
Nový akční hit Netflixu dostane pokračování. Další díly dorazí brzy
30.03.2023 16:40:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Netflix jen několik hodin po odhalení týdenních čísel sledovanosti potvrdila, že její nový seriálový hit Noční agent se dočká pokračování. Dobrou zprávou pro fanoušky je, že na další epizody plné akce a napětí nebudou čekat dlouho.

Nejlepší Avenger promluvil o rozdrcení sněžným pluhem. Zazněl i záznam z nehody
Nejlepší Avenger promluvil o rozdrcení sněžným pluhem. Zazněl i záznam z nehody
29.03.2023 18:25:00 | Filmové novinky

Herec Jeremy Renner byl v lednu roku 2023 přejet sněžným pluhem poté, co se snažil zachránit svého synovce. Sám byl vozidlem sražen a jeho kosti byly několikanásobně rozdrceny. Nyní hvězda Avengers konečně promluvila díky prvnímu oficiálnímu rozhovoru.

Nový díl Mandaloriana vrátil další milovanou postavu. Vše směřuje k očekávané novince
Nový díl Mandaloriana vrátil další milovanou postavu. Vše směřuje k očekávané novince
29.03.2023 17:40:00 | Filmové novinky

Mandalorian se po prvních těžkopádných epizodách začíná rozjíždět a tvůrci pokračují v ukazování dalších oblíbených postav, které si skalní fanoušci v minulosti zamilovali. Všechno má přitom jeden velký cíl.

Netflix má nový seriálový hit. Akční novinka vypráskala i oblíbenou fantasy
Netflix má nový seriálový hit. Akční novinka vypráskala i oblíbenou fantasy
29.03.2023 15:30:00 | Filmové novinky

Mělo jít o jeden z mnoha podobných seriálů na streamovací službě. Jenže novinka Noční agent na Netflixu neskutečně překvapila a její čísla sledovanosti dalece překonávají očekávání.