FB pixel TP pixel
Kazma odhalil filmovou One Man Show. Falešným trailerem naštval Spáčilovou © Bontonfilm

Kazma odhalil filmovou One Man Show. Falešným trailerem naštval Spáčilovou

Kazma konečně odhalil dlouho očekávanou filmovou verzi svojí oblíbené One Man Show a nebyl by to tenhle vtipálek, aby si z diváků a filmových kritiků trochu nevystřelil. Původně totiž lákal na film o nacistech.

Filmové novinky

Před pár dny se na YouTube distribuční společnosti Bontonfilm objevil trailer na snímek Tajný zákop, za nímž měl stát režisér Andy Fehu, který zabodoval mimo jiné hororovou komedií Shoky & Morthy: Poslední velká akce. Krátká ukázka slibovala drsný nacistický film s českými hvězdami jako Jiří Langmajer, Jiří Bartoška nebo Ondřej Sokol. Její komornost však u řady lidí vzbuzovala podezřívavost, a to i proto, že ve stejnou dobu se začínalo konečně více mluvit o chystané filmové verzi One Man Show, na jejímž plakátu se jméno Andyho Fehu také objevuje. O Tajném zákopu se navíc mezi českými tvůrci do zveřejnění ukázky vůbec nevědělo. Celé to tedy tak trochu smrdělo další mystifikací, která dnes vygradovala v Karlových Varech.

Tajná zákop One Man Show

Zde totiž na tiskové konferenci k Tajnému zákopu skutečně Kazma vyrukoval s tím, že jde o další z jeho vtípků, což nelibě nesla mimo jiné kritička Mirka Spáčilová, která Kazmu osočila z marnění svého času. Otázkou zůstává, jestli toto také nebyl domluvený výstup. Na druhou stranu, jak všichni víme, Mirka Spáčilová roky nemarní čas ani dokoukáním filmů na novinářských projekcích a většinu času v Karlových Varech tráví raději na baru u sklenky vína. Takže se nevinné rozladění z marnění času dá jistojistě pochopit. Legrační pak nepochybně je Kazmovo tvrzení, že herci z traileru na Tajný zákop podle všeho skutečně dosud netušili, že jde jen o falešné natáčení a vše je součástí One Man Show. Tomu se nechce moc věřit, když nikdo z účastníků není u filmu první den a do traileru se reálně natočil jeden akční záběr a hromada detailů na obličeje, pojďme ale Kazmovi na chvilku věřit.

Pro nás je stejně důležitější, že Kazma kromě odhalení, že Tajný zákop byl skutečně jen vtip a žádný podobný projekt Andy Fehu nechystá, ukázal i první reálnou upoutávku na One Man Show: The Movie. A jestli jste si mysleli, že Kazmitch nenaplánuje nic velkého, tak jste na velkém omylu. Produkční hodnoty jsou totiž na maximu a z ukázky se zdá, že jde o kombinaci filmu a reality, přičemž Kazma slibuje velkolepý podvod, roky utajovanou a především poslední velkou akci. Z traileru není úplně patrné, o co přesně půjde, dá se ale odhadovat, že 17. srpna po premiéře v kinech odstartuje jakýsi hon za pokladem. Uvidíme, u Kazmy si nemůžeme být jistí vůbec ničím. Tedy kromě toho, že se velmi dobře baví. Tak se bavme s ním.

Zdroj: Tisková konference One Man Show / KVIFF / Bontonfim

Čeští filmaři přišli o natáčení se Schwarzeneggerem i Dunu. Obrat průmyslu ale trhá rekordy
Čeští filmaři přišli o natáčení se Schwarzeneggerem i Dunu. Obrat průmyslu ale trhá rekordy
03.07.2023 16:00:00 | Filmové novinky

I když měl audiovizuální průmysl v Česku loni rekordní obrat, podle producentů hrozí krize. Kvůli pozastaveným pobídkám se k nám nakonec nepodívá Arnold Schwarzenegger, ani štáb seriálové Duny.

Vřískot 6 míří překvapivě na Netflix. Streamer odhalil další filmové hity na červenec
Vřískot 6 míří překvapivě na Netflix. Streamer odhalil další filmové hity na červenec
03.07.2023 15:45:00 | Filmové novinky

Netflix chystá na červenec nejen své původní filmy a seriály, ale samozřejmě uvede i řadu zakoupených titulů od konkurence. Nové přírůstky tak dostanou nejen fanoušci hororů či superhrdinů, ale i fandové Tomáše Magnuska.

Proč Indyho syn není v novém filmu? Režisér vysvětlil nejsmutnější scénu
Proč Indyho syn není v novém filmu? Režisér vysvětlil nejsmutnější scénu
02.07.2023 16:45:00 | Filmové novinky

Režisér James Mangold se konečně vyjádřil k tomu, proč se v novém filmu o Indiana Jonesovi neobjevuje jeho syn Mutt. Filmové vysvětlení absence Jonesova potomka je bez diskuze nejdojemnějším momentem celého filmu.

Netflix ulovil Stallona. Trailer odhaluje očekávanou novinku s akční legendou
Netflix ulovil Stallona. Trailer odhaluje očekávanou novinku s akční legendou
02.07.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Netflix letos udělal z Arnolda Schwarzeneggera šéfa své akční divize a věnoval mu komediální seriál Fubar a dokumentární retrospektivu Arnold. Nyní se streamerovi povedlo ulovit další akční hvězdu – samotného Ramba a Rockyho Sylvestera Stallona.