FB pixel TP pixel
Nečekaný hororový hit Netflixu pokračuje. Skličující trailer zobrazuje lidstvo páchající sebevraždu © Netflix

Nečekaný hororový hit Netflixu pokračuje. Skličující trailer zobrazuje lidstvo páchající sebevraždu

Netflix odhalil zřejmě definitivně poslední a rozhodně nejvíce velkolepou ukázku na (před)pokračování filmového hitu V pasti. Nový film nás zavede do španělské Barcelony a ukáže nám první střet lidstva s mimozemšťany, které není radno vidět.

29. 6. 2023 20:00 | Filmové novinky

Nový film z nyní již filmové série V pasti: Barcelona dorazí na Netflix 14. července a streamovací obr přikládá pod kotel očekávání novým, řádně velkolepým trailerem. Člověk se u něj musí pousmát při vzpomínce na původní snímek V pasti se Sandrou Bullock, který byl oproti novince, která dějově událostem prvního filmu předchází, skutečně komorní podívanou. V pasti: Barcelona okamžitě tasí epické celky na španělskou metropoli, nad níž se prohání stíhací letouny a lidé propadají panice z neznámého útoku. Ostatně jak jinak byste se chovali, kdyby na vás zaútočila mimozemská monstra, jež nesmíte vidět a která vám šeptají do uší vaše nejhorší strachy.

Nový trailer rovněž odhaluje, že tvůrci tentokrát přidávají do zápletky motiv kultismu a náboženského fanatismu, který s mimozemskými entitami nabírá na extrémních otáčkách. Zároveň je naznačováno, že monstra budou nabírat jinou podobu, takže by nemělo jít pouze o recyklát prvního filmu, ale o skutečně velkolepější a novými nápady prošpikovanou novinku. Snad si i finální snímek udrží kvality traileru, jenž překypuje skličující atmosférou a zobrazuje vskutku nepěkná úmrtí, když se lidé vrhají pod jedoucí metro nebo škrtají zapalovači na místech, kde hrozí smrtící exploze. Sami jsme zvědaví, jestli se Netflixu povede napodobit úspěch předchozího filmu, jenž se stal nečekaným globálním hitem. Netflix aktuálně uvádí, že má film přes 157 milionů zhlédnutí a je na čtvrtém místě historických tabulek anglicky hovořících snímků.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
O sci-fi roku není pochyb! Velkolepý trailer Duny 2 bere dech
O sci-fi roku není pochyb! Velkolepý trailer Duny 2 bere dech
29.06.2023 18:40:00 | Filmové novinky

No ty bláho! Zhruba takové jsou první emoce při pohledu na nejnovější trailer na pokračování adaptace sci-fi Franka Herberta Duna. Režisér Denis Villeneuve slíbil válečnou epiku se vším všudy. A jak slíbil, tak doručil.

Tom Cruise si hraje se smrtí. Podívejte se, jak létá pekelnou rychlostí metr od ostrých skal
Tom Cruise si hraje se smrtí. Podívejte se, jak létá pekelnou rychlostí metr od ostrých skal
29.06.2023 18:15:00 | Filmové novinky

Tom Cruise je kaskadérský ďábel a v nové Mission: Impossible nám opět předvede ty nejnebezpečnější kousky, které jsme v moderním blockbusteru viděli. Po skoku z jedoucí motorky a řízení s pouty na rukou se nyní vrhnul na rychlé létání jen kousek od nebezpečných skal.

Milované fantasy Netflixu žije! Fanoušci si po zrušení seriálu vydupali pokračování
Milované fantasy Netflixu žije! Fanoušci si po zrušení seriálu vydupali pokračování
29.06.2023 15:55:00 | Filmové novinky

Akční sci-fi Válečná jeptiška byla po dvou odvysílaných řadách na konci loňského roku Netflixem zrušena. Půlroční snaha fanoušků, kteří streamera neúnavně prosili o obnovení seriálu, ale byla nakonec překvapivě úspěšná a Jeptiška se na obrazovky Netflixu vrátí.

Kultovní Futurama se vrací. Trailer láme bránice, Disney přidá i chybějící epizody
Kultovní Futurama se vrací. Trailer láme bránice, Disney přidá i chybějící epizody
28.06.2023 14:40:00 | Filmové novinky

Je to již 10 let, kdy byla odvysílána poslední epizoda kultovního animovaného sci-fi Futurama. O letošních prázdninách však dorazí nové epizody, na které láká právě vydaný trailer.