FB pixel TP pixel
Netflix ukázal nový mrazivý thriller od tvůrce obřího seriálového hitu © Netflix

Netflix ukázal nový mrazivý thriller od tvůrce obřího seriálového hitu

Pro milovníky mysteriózních thrillerů si Netflix na půli srpna přichystal napínavou minisérii Ozvěny. Podle zveřejněné ukázky můžeme očekávat temnou podívanou s nečekanými zvraty.

10. 8. 2022 12:00 | Filmové novinky

Na srpen si Netflix pro své předplatitele přichystal velmi zajímavou mysteriózní novinku Ozveny, v níž se v hlavní roli představí sympatická Michelle Monaghan. Herečka známá například z první řady Temného případu nebo jako manželka Toma Cruise z Mission Impossible se v minisérii zhostí dvojrole, když ztvární jednovaječná dvojčata Leni a Ginu. Obě od dětství šálily své okolí a tajně si vyměňovaly své role. S touto praktikou nicméně pokračovaly až do dospělosti, když mezi sebou navzájem sdílely své domovy i rodiny. Velký zlom ovšem nastane, když se jedna ze sester ztratí.

Za Ozvěnami stojí Brian Yorkey, který je širokému diváctvu znám především díky adaptaci oceňovaného teenagerského dramatu Proč? 13x proto, které je rovněž dostupné na Netflixu. Podle zveřejněného traileru Yorkey nezapře svůj rukopis a my se tak můžeme těšit na napínavý temný thriller plný tajemství a nečekaných zvratů. Vedle Monaghan si v seriálu zahrají Matt Bomer, Ali Stroker, Karen Robinson či Rosanny Zayas. Sedmidílná minisérie v australské produkci bude dostupná na Netflixu od 19. srpna.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Warneři mají konečně plán na zničení Marvelu. Naštve fanoušky Zacka Snydera
Warneři mají konečně plán na zničení Marvelu. Naštve fanoušky Zacka Snydera
10.08.2022 11:00:00 | Filmové novinky

David Zaslav a další členové vedení Warner Bros. Discovery spustili obrovskou reorganizaci komiksového univerza DC. Za oběť jí už padlo několik seriálů a filmů, tvůrci jsou ale stále na začátku. Cílem je vybudovat veleúspěšnou sérii, která konečně bude konkurovat Marvelu. Představme si na dalších řádcích hlavní aspekty této reorganizace.

Kompletní Akta X budou konečně online! Disney ukázal datum premiéry
Kompletní Akta X budou konečně online! Disney ukázal datum premiéry
08.08.2022 18:00:00 | Filmové novinky

Absence kompletních Akt X při spuštění české verze Disney Plus byla jedním z největších zklamání spojených se startem zatím solidně fungující služby. Nyní už se ale fanoušci Muldera a Scullyové mohou uklidnit, již za pár dní bude seriál kompletně dostupný online.

Netflix konečně natočí akční nářez. Ulovil režiséra Johna Wicka a Deadpoola
Netflix konečně natočí akční nářez. Ulovil režiséra Johna Wicka a Deadpoola
08.08.2022 9:20:00 | Filmové novinky

Netflix pro své předplatitele chystá velkou akční podívanou. Hlavní roli si v ní zahraje sympaťák Idris Elba a režírovat bude spolutvůrce akčního megahitu John Wick.

Warnerovská čistka pokračuje! Batgirl za 90 miliónů dolarů nikdy neuvidíme!
Warnerovská čistka pokračuje! Batgirl za 90 miliónů dolarů nikdy neuvidíme!
03.08.2022 18:00:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. Discovery nadále pokračuje v likvidaci projektů, které úplně nezapadají do jeho nové strategie. Aktuálně to nejvýrazněji odskákala sólovka Batgirl, která prozatím vyšla na 90 milionů, vedle toho ale končí i pokračování velkého animovaného hitu.