FB pixel TP pixel
Největší letošní horor Netflixu přichází. Trailer straší vraždami i odpudivými démony © Netflix

Největší letošní horor Netflixu přichází. Trailer straší vraždami i odpudivými démony

Režisér Mike Flanagan sice aktuálně připravuje nové projekty pro streamovací službu Amazon Prime Video. Ještě ale musí splnit poslední kreativní práci pro Netflix. A nezvolil si nic menšího než slavnou povídku Edgara Allana Poea.

Filmové novinky

Netflix sice režiséru Mikeu Flanaganovi zrušil jeho milovaný projekt Půlnoční klub, což tvůrce hitů jako Dům na kopci a Záhadné sídlo Bly přihrálo konkurenčnímu Amazonu, Flanagan však stále musí dokončit svůj dřívější kontrakt. A nebude končit žádným malým projektem. Pro Netflix totiž natočil novou verzi hororové klasiky z pera Edgara Allana Poea Pád domu Usherů. Opět tak budeme sledovat rozklad jedné zámožné rodiny, přičemž nebude nouze o překvapivá odhalení, nejrůznější mordy a samozřejmě i řádění démonických sil. A první trailer slibuje skutečně velké věci.

Upoutávka precizně zužitkovává parádní kameru a ústřední herecké trio Carla Gugino, Bruce Greenwood a Mark Hamill, a buduje mrazivou atmosféru plnou záhad, lží a rodinných tajemství. Celkem nás čeká 8 epizod o 60 minutách a dočkat bychom se jich měli tradičně ihned v den premiéry. Ta proběhne na Netflixu již 12. října, kdy bude seriál dostupný s titulky i českým dabingem. Pro Netflix se jedná o jeden z největších seriálových projektů roku a zdaleka nejočekávanější letošního horor, tak si držme palce, ať se Flanagan loučí se streamovací službou ve velkém stylu.

Zdroj: Netflix

Nejlepší komedie Netflixu končí. Trailer slibuje dojemné vyvrcholení
Nejlepší komedie Netflixu končí. Trailer slibuje dojemné vyvrcholení
12.09.2023 16:26:00 | Filmové novinky

Už 21. září se diváci Netflixu dočkají závěrečných epizod skvělého seriálu Sexuální výchova. Streamovací služba nyní představila trailer, který slibuje dojemné loučení a završení hitu o vztahových radostech a strastech teenagerů i jejich rodičů.

Prima zahrabává propadák Eliška a Damián. V sobotu už ho nikdo neuvidí
Prima zahrabává propadák Eliška a Damián. V sobotu už ho nikdo neuvidí
12.09.2023 15:55:00 | Filmové novinky

Televize Prima řeší slabou sledovanost vysmívaného seriálu Eliška a Damián. Novinka s Emmou Smetanou a Robertem Urbanem, která kombinuje telenovelu se sci-fi o cestování v čase, už diváci v sobotu večer neuvidí.

Akční překvapení roku má skvělé recenze, chválí boží bitky i zvraty
Akční překvapení roku má skvělé recenze, chválí boží bitky i zvraty
12.09.2023 7:00:00 | Filmové novinky

Na filmovém festivalu v Torontu měl právě premiéru očekávaný vysokooktanový akční nářez Boy Kills World s Billem Skarsgardem v hlavní roli. Podle prvních reakcí se můžeme těšit na nekompromisní bitky, úchvatný vizuál a ve výsledku i napínavý film plný nečekaných zvratů.

Velká facka pro Primu. Sledovanost seriálové hrůzy Eliška a Damián šla ke dnu
Velká facka pro Primu. Sledovanost seriálové hrůzy Eliška a Damián šla ke dnu
11.09.2023 17:50:00 | Filmové novinky

Nový romantický seriál televize Prima, Eliška a Damián, u diváků narazil. Ačkoli čísla z prvního týdne nebyla vyloženě špatná, propad v druhém týdnu je natolik enormní, že vysmívaná telenovela zřejmě brzy zmizí ze sobotního prime time slotu.