FB pixel TP pixel
Prima zahrabává propadák Eliška a Damián. V sobotu už ho nikdo neuvidí © FTV Prima

Prima zahrabává propadák Eliška a Damián. V sobotu už ho nikdo neuvidí

Televize Prima řeší slabou sledovanost vysmívaného seriálu Eliška a Damián. Novinka s Emmou Smetanou a Robertem Urbanem, která kombinuje telenovelu se sci-fi o cestování v čase, už diváci v sobotu večer neuvidí.

Filmové novinky

Neuspokojivá sledovanost nového seriálu Eliška a Damián má konečně rozuzlení. Vysmívaný seriál, který nechvalně proslavila především hrůzná scéna s peroucí se Emmou Smetanou v odhalené podprsence, již nebude možné vidět v sobotním hlavním vysílacím čase. Televize Prima totiž zakročila a neúspěšnou telenovelu, která ve svém druhém premiérovém týdnu ztratila téměř 50 procent diváků, přesouvá na pondělní večerní slot. Nově tak bude k vidění každé pondělí ve 20:15. Reprízy pak budou dostupné na kanálu Prima LOVE každý čtvrtek okolo 23. hodiny.

Elišku a Damiána střídají Zákony vlka

Televize Prima přitom nový seriál prezentovala jako svou podzimní vlajkovou loď. Ta však v prvním týdnu zaujala 743 000 diváků a o týden později v přímé konkurenci novácké novinky Táta v nesnázích zcela pohořela, když si ji naladilo pouhých 381 000 diváků. Primě nepomohla ani čtvrteční repríza první epizody, kterou vidělo slabých 231 000 diváků. Ani v novém pondělním slotu to však Prima nebude mít jednoduché. Na ČT totiž poběží nový seriál Oktopus a Nova vysílá nové epizody Kriminálky Anděl. Sobotní slot po Elišce a Damiánovi zaplní Zákony vlka se svou druhou řadou, za ně televize nasadí čtvrtou řadu seriálu Polda, který dosud běžel právě v pondělí.

Eliška a Damián je prozatím jediným regulérním selháním podzimního primáckého programu. Nekonečný seriál ZOO stále láká k obrazovkám přes 900 000 diváků a kriminální novinka Pod hladinou z atraktivního prostředí potápěčů dokonce u posledního dílu překročila hranici 1,1 milionu diváků.

Zdroj: iDnes / Vetřelec vs. Mediář / MediaGuru

Akční překvapení roku má skvělé recenze, chválí boží bitky i zvraty
Akční překvapení roku má skvělé recenze, chválí boží bitky i zvraty
12.09.2023 7:00:00 | Filmové novinky

Na filmovém festivalu v Torontu měl právě premiéru očekávaný vysokooktanový akční nářez Boy Kills World s Billem Skarsgardem v hlavní roli. Podle prvních reakcí se můžeme těšit na nekompromisní bitky, úchvatný vizuál a ve výsledku i napínavý film plný nečekaných zvratů.

Velká facka pro Primu. Sledovanost seriálové hrůzy Eliška a Damián šla ke dnu
Velká facka pro Primu. Sledovanost seriálové hrůzy Eliška a Damián šla ke dnu
11.09.2023 17:50:00 | Filmové novinky

Nový romantický seriál televize Prima, Eliška a Damián, u diváků narazil. Ačkoli čísla z prvního týdne nebyla vyloženě špatná, propad v druhém týdnu je natolik enormní, že vysmívaná telenovela zřejmě brzy zmizí ze sobotního prime time slotu.

První záběry z Aquamana 2 berou dech nekonečnou velkolepostí
První záběry z Aquamana 2 berou dech nekonečnou velkolepostí
11.09.2023 11:12:00 | Filmové novinky

Režisér James Wan se konečně vytasil s prvními záběry z jeho chystaného blockbusteru Aquaman a ztracené království. A nepřekvapivě jde o podívanou, které se ve velkoleposti vyrovná máloco.

Nejlepší akční seriál Netflixu bude nečekaně pokračovat. Zrušení se odkládá
Nejlepší akční seriál Netflixu bude nečekaně pokračovat. Zrušení se odkládá
10.09.2023 20:40:00 | Filmové novinky

To je ale překvapení. Nejlepší akční seriál, který aktuálně můžete najít v nabídce Netflixu, Fauda, bude pokračovat. Boj s terorem tedy rozhodně nekončí. Dříve se přitom mluvilo spíše o vzniku závěrečného filmu než dalších epizodách.