FB pixel TP pixel
Hra o trůny nemá šanci. Tříminutový trailer Pána prstenů ukazuje bitvy i Balroga © Amazon

Hra o trůny nemá šanci. Tříminutový trailer Pána prstenů ukazuje bitvy i Balroga

Vítěze nejepičtější fantasy roku 2022 bychom očividně měli. Amazon opravdu nelhal, když slíbil, že se seriál Pán prstenů: Prsteny moci bude moci chlubit podobou, která se dorovná filmům. Takhle velkolepou ságu jsme na televizních obrazovkách ještě neviděli.

22. 7. 2022 20:30 | Filmové novinky

Amazon v rámci obnoveného Comic-Conu v San Diegu představil tříminutový trailer na svůj seriál Pán prstenů: Prsteny moci a definitivně potvrdil roli favorita letošního fantasy klání. Na tohle se totiž konkurence vůbec nechytá a i nová Hra o trůny Rod draka vypadá vedle této ukázky jako laciná studiovka, ve které se hraje vcelku levné divadýlko v bílých parukách. Amazon tahá z rukávu spoustu trumfů, takže se fanoušci konečně dočkají velkých bitev, akčních momentů i trikových kejklí. Vše přitom graduje k finále, v němž se objeví i ikonický Balrog, čímž se potvrzuje, že uvidíme pád trpasličího království Khazad-dum, jehož ruiny jsme poprvé uzřeli v Pánu prstenů: Společenstvu Prstenu. Premiéra první řady je plánovaná již na 2. září a školní rok asi nemůže začít lépe.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Fantasy Dračí doupě má velkolepý první trailer. Fanoušky hry nadchne
Fantasy Dračí doupě má velkolepý první trailer. Fanoušky hry nadchne
22.07.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Po více než dvacet let starém filmu a dvou dalších videofilmech se značka DnD vrátí na velká plátna. V produkci Paramountu se můžeme těšit na vysokorozpočtový reboot s démonickým padouchem v podání Hugha Granta. Paramount nyní útočí s prvním trailerem!

Johnny Depp se vrací k filmům. Jeho nový projekt podpořil Netflix
Johnny Depp se vrací k filmům. Jeho nový projekt podpořil Netflix
21.07.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Johnny Depp se po vyhraném soudu s Amber Heard vrací k filmům. Nyní ho podpořil i Netflix. Ten má však i jiné důvody, které jsou dané platnou legislativou.

Rod draka má epický nový trailer. Nové Hře o trůny nechybí draci, ani akční řež
Rod draka má epický nový trailer. Nové Hře o trůny nechybí draci, ani akční řež
20.07.2022 20:15:00 | Filmové novinky

HBO Max měsíc před premiérou konečně ukázalo první pořádný trailer na jeden z fantasy vrcholů roku 2022. Draky se to v něm jen hemží, navíc nás čeká i rodinné drama plné intrik a zrady!

Nový trailer Predátora konečně odhaluje novou podobu titulního lovce
Nový trailer Predátora konečně odhaluje novou podobu titulního lovce
20.07.2022 13:20:00 | Filmové novinky

Snímek Predátor: Kořist dorazí už 5. srpna na streamovací službu Disney Plus. Nyní jsme se dočkali nové krátké upoutávky, která umožňuje pořádně se podívat na titulního lovce, který se tentokrát pustí do křížku s indiány.