FB pixel TP pixel
Pán prstenů se bojí! Velkolepá fantasy Willow má v traileru monstra, kouzla i duši © Disney Plus / Lucasfilm

Pán prstenů se bojí! Velkolepá fantasy Willow má v traileru monstra, kouzla i duši

Slavná fantasy Willow z 80. let se vrací a opět uvidíme Warwicka Davise, který musí vést skupinu hrdinů proti silám temnoty. Disney Plus ukazuje v novém traileru spoustu trumfů a dokazuje, že půjde o jasnou konkurenci Pána prstenů, ale i Rodu draka.

11. 9. 2022 16:20 | Filmové novinky

30. listopadu. To je datum, které služba Disney Plus zvolila pro uvedení pokračování slavné fantasy Willow, ve které si diváci po celém světě zamilovali Warwicka Davise a Vala Kilmera. Opravdu plnotučný trailer odhaluje spoustu úžasných momentů, včetně nového týmu hrdinů, kteří se musí postavit silám zla. Nechybí u toho humor, akce ani pořádné trikové kejkle, které mnohdy vypadají zajímavěji a hlavně méně uměle než některé momenty z výrazně dražšího Pána prstenů. Jako by do výsledku dával Disney větší srdíčko. Ostatně jedná se o jednu z jeho největších klasik, takže má důvod se hodně snažit.

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Génius Spielberg ukázal jeden z filmů roku. Úchvatný trailer vás donutí k slzám
Génius Spielberg ukázal jeden z filmů roku. Úchvatný trailer vás donutí k slzám
11.09.2022 15:30:00 | Filmové novinky

Režisér Steven Spielberg ukázal na mezinárodním filmovém festivalu v Torontu svůj nový snímek The Fabelmans a spolu s premiérou filmu jsme se dočkali i prvního traileru. A lepší lákadlo jsme ani dostat nemohli. Legendární režisér je totiž úplně mimo ligu jakékoli pomyslné konkurence.

Nejlepší Star Wars za 17 let konečně mají vlastní seriál. Trailer bere dech
Nejlepší Star Wars za 17 let konečně mají vlastní seriál. Trailer bere dech
11.09.2022 13:30:00 | Filmové novinky

Na akci D23 Disney Expo bylo zveřejněno poměrně dost nového materiálu z milované Předaleké galaxie. Už na konci měsíce se můžeme těšit na seriál Andor, v němž uvidíme začátky povstání proti mocnému impériu. V novém traileru se můžeme pokochat zákulisním intrikami i teroristickými buňkami budoucí Aliance.

Trailer 3. řady Mandaloriana je konečně tady! Nový seriál se zaměří na rytíře Jedi
Trailer 3. řady Mandaloriana je konečně tady! Nový seriál se zaměří na rytíře Jedi
11.09.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Akce D23 Disney Expo kromě Andora odhalila i řadu dalších novinek ze světa Star Wars. Nový projekt představil například Dave Filoni, který se navíc blýskl i fantastickou upoutávkou na třetí řadu Mandaloriana.

Black Adam v epickém traileru drtí stíhačky i hrdiny. Ukazuje se i nový padouch
Black Adam v epickém traileru drtí stíhačky i hrdiny. Ukazuje se i nový padouch
09.09.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Patnáct let po velkém oznámení obsazení Dwayna Johnsona do role Black Adama se oblíbený The Rock konečně představí jako ikonický antihrdina ze stáje DC. Ve finálním traileru předvádí, proč je považován za jednu z nejmocnějších DC postav a holýma rukama likviduje nejen US Army, ale také JSA.