FB pixel TP pixel
Nejúspěšnější akční krimi Netflixu se vrací. Nový trailer odhalil datum premiéry © Netflix

Nejúspěšnější akční krimi Netflixu se vrací. Nový trailer odhalil datum premiéry

Netflix odhalil novou upoutávku na pokračování jeho nejúspěšnějšího seriálového akčňáku. Ve spin-offu Papírového domu se zaměříme na charismatického Berlína, který naplánuje ikonickou loupež.

Filmové novinky

Netflix své největší hity umí vytěžit. A když už je čas hlavní linii uzavřít, nebojí se větvit pomocí pokračování, prequelů či spin-offů. Dokonalou ukázkou je seriál Papírový dům, který získal mimo jiné korejskou verzi a nyní přinese i individuální příběh sympaťáka Berlína.

Berlín se vrací

Nový seriál více rozpracuje flashbacky z posledních řad Papírového domu a ukáže Berlínův pokus o ukradení klenotů v hodnotě 44 milionů dolarů. Nebyl by to ale Papírový dům, aby nebyla ve hře také láska a pár pořádných průšvihů v jinak dokonale rozpracovaném plánu.

Berlín přitom nemůže krást sám, sestaví tedy vlastní tým, v němž nebude chybět odbornice na kybernetickou bezpečnost, specialista na nedobytné zámky, blázen žijící na hraně a odborník na zbraně a gadgety.

Premiéra 29. prosince

Netflix již dříve odhalil, že nás čeká premiéra koncem roku 2023. Až nyní však v nové upoutávce představuje datum 29. prosince, kdy bude všech 6 epizod dostupných najednou. V hlavní roli se samozřejmě vrací Pedro Alonso a Netflix je bezpochyby zvědavý, jestli se podaří navázat na úspěch původního seriálu, jehož třetí řada v prvních 28 dnech od uvedení zaznamenala přes 426 milionů zhlédnutých hodin, čtvrtá řada 619 milionů zhlédnutých hodin a pátá řada dokonce 792 milionů zhlédnutých hodin.

Zdroj: Netflix

Vecna ze Stranger Things měl původně mnohem temnější minulost
Vecna ze Stranger Things měl původně mnohem temnější minulost
17.09.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Čtvrtá řada Stranger Things představila hlavního záporáka pro nadcházející finální řadu. Je jím Henry Creel alias Vecna, který stojí za vraždami tří mladých teenagerů a zmrzačením Max. V původním scénáři pro čtvrtou řadu byla ale Henryho motivace vraždit o poznání temnější, než jak jsme ji v seriálu nakonec viděli.

Prima se ze dna neodlepí. Propadáku Eliška a Damián nadělí pokračování
Prima se ze dna neodlepí. Propadáku Eliška a Damián nadělí pokračování
17.09.2023 16:05:00 | Filmové novinky

Ačkoli by se po přesunu z prestižní soboty na pondělí mohlo zdát, že o seriálu Eliška a Damián již v budoucnu neuslyšíme, opak je pravdou. Televize Prima v očekávání velkého hitu předem schválila pokračování, které už dokonce natáčí. Kvalitativní změny k lepšímu se tedy nechystají.

Netflix natočil drsný thriller o přežití a pojídání mrtvých. Kritiky naprosto uchvátil
Netflix natočil drsný thriller o přežití a pojídání mrtvých. Kritiky naprosto uchvátil
17.09.2023 15:15:00 | Filmové novinky

Režisér J. A. Bayona se s novým filmem pro Netflix vrací k poloze, ve které ho máme nejraději. Když točí srdceryvné thrillery, v nichž jsou lidé vystaveni kritickým situacím, které ne vždy končí dobře. A opět z drsného námětu podle recenzí vyždímal téměř maximum.

Polský Zaklínač je konečně online. Po zhlédnutí se omluvíte Netflixu
Polský Zaklínač je konečně online. Po zhlédnutí se omluvíte Netflixu
15.09.2023 16:25:00 | Filmové novinky

Jestli už máte nakoukané všechny tři dosavadní řady Zaklínače od Netflixu, máme pro vás nabídku, která se neodmítá. Online se totiž právě objevila i polská verze z roku 2001, která vás rychle naučí na mnohdy kritizovanou verzi největšího streamera změnit názor.