FB pixel TP pixel
Pekelné stvůry útočí na lidstvo. Sci-fi hit Netflixu láká novým trailerem © Netflix

Pekelné stvůry útočí na lidstvo. Sci-fi hit Netflixu láká novým trailerem

Dlouhé tři roky trvalo, než tvůrci seriálu Peklo přichystali novou řadu. Ta se znovu zaměří na pekelné stvůry, které jsou vyvrhnuty na lidstvo, a chybět nebude ani návrat jednoho starého známého.

Filmové novinky 10. 10. 2024 17:40 | Filmové novinky

Fanoušci seriálového hitu Peklo se pomalu domnívali, že se pokračování nikdy nedočkají. Ostatně stěžejní tvůrce tvořil jiné projekty pro Netflix a zdálo se, že má natolik plné ruce práce, že návrat pekelných stvůr v dohledné době nenastane. Po třech letech se ale fandové svérázného nadpřirozeného thrilleru dočkají čerstvé várky epizod. Scenárista a režisér Sang-ho Yeon totiž po seriálu Parasyte: The Grey a akční sci-fi ČUNG_E doručil očekávaný návrat pekelníků i kultů, které je umí využít.

Už 25. října letošního roku se tak znovu vrhneme do útrob světa, v němž andělé určují, kdo bude dříve či později stažen do pekla. Seriál však zároveň pojednává o dvojici organizací, které hodlají z lidského strachu vydolovat maximum a fungují na úrovni kultů či gangů. Peklo diváky v první řadě zaujalo hodně specifickou strukturou, když se první tři epizody soustředily především na detektivní vyšetřování nadpřirozeného fenoménu a zbytek seriálu přepnul o 5 let později, kde až na jedinou výjimku hrají prim úplně jiné postavy řešící skutečnost, že je jejich dítě odsouzené k pekelným mukám. I nová řada doručí šestici epizod, přičemž nejnovější upoutávka jasně potvrzuje odhaluje, že se do světa lidí vrátí Jung Jinsu, lídr jednoho z kultů a rozhodně své zkušenosti s peklem hodlá vytěžit na maximum.

Zdroj: Netflix

Nepolapitelný zabiják se vrací ve skvělém traileru. Obávaný Šakal znovu děsí celý svět
Nepolapitelný zabiják se vrací ve skvělém traileru. Obávaný Šakal znovu děsí celý svět
10.10.2024 17:00:00 | Filmové novinky

Nový trailer k očekávanému seriálovému thrilleru The Day of the Jackal představuje Eddieho Redmayna jako legendárního nájemného vraha Šakala, kterého pronásleduje neústupná britská agentka Lashana Lynch. Těšit se můžeme na výpravnou a napínavou podívanou odehrávající se napříč Evropou.

Nový druhoválečný film Netflixu v prvním traileru. Slibuje dosud neviděný příběh
Nový druhoválečný film Netflixu v prvním traileru. Slibuje dosud neviděný příběh
09.10.2024 19:00:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Netflix odhalila jeden ze svých největších filmů konce letošního roku. Novinka Poštovní prapor ukáže pro většinu lidí neznámý příběh jednotky, která na frontu doručila naději v momentě, kdy ji vojáci potřebovali.

Netflix slaví nový sci-fi hit. Nechutná dystopie nahání sledovanost dvojitě
Netflix slaví nový sci-fi hit. Nechutná dystopie nahání sledovanost dvojitě
09.10.2024 17:10:00 | Filmové novinky

Netflix si může opět gratulovat. Jeho drsná sci-fi novinka z prostředí dystopického vězení, jež je sociální metaforou, totiž sbírá velké množství sledujících. Otázkou zůstává, zda se snímek dostane do TOP 10 nejúspěšnějších filmů jako jeho předchůdce.

Stallone se vrací do akce. V traileru se mu loupežné přepadení vymkne z rukou
Stallone se vrací do akce. V traileru se mu loupežné přepadení vymkne z rukou
09.10.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Sylvester Stallone se vrací na plátna kin v roli protřelého šéfa zlodějské bandy v novém akčním thrilleru Armor. Trailer ke snímku o přepadení obrněného vozu slibuje napínavou podívanou plnou zvratů a adrenalinové akce.