FB pixel TP pixel
Jeden z nejlepších seriálů Netflixu ukázal trailer závěrečné řady © Netflix

Jeden z nejlepších seriálů Netflixu ukázal trailer závěrečné řady

Britská legenda nekorektního humoru se již brzy vrátí na Netflix s třetí řadou svého úspěšného seriálu Po životě, ve kterém sledujeme život zatrpklého ovdovělého novináře. A Netflix v právě vydané ukázce k této závěrečné řadě láká na další tragikomické historky.

3. 1. 2022 10:00 | Filmové novinky

Tvůrce proslulých stand-upů, moderátor Zlatých Glóbů či spolutvůrce geniálních sitcomů, jako Kancl, Komparz nebo Life's Too Short, se vedle výtečného stand-upu Ricky Gervais: Humanity dohodl s Netflixem také na tvorbě seriálu Po životě, který se právě dostává do své finální třetí řady. U předplatitelů se tato hořká komedie těší nadšenému přijetí, když si diváci oblíbili hláškující hlavní postavu novináře lokálního plátku Tonyho, kterého ztělesňuje právě Gervais. Tonymu právě po těžké chorobě zemřela žena a z něj se stane cynik bez servítek bezprostředně komentující dění kolem něj.

Gervais opět umí přesně načasovat pointu a skvěle pobavit, když nenuceně obnaží lidskou blbost a šije do věcí, které ho štvou. Oproti svým nejlepším kouskům ale více pracuje s dojímavými scénami, pronáší životní moudra a méně se pouští do konfrontace s trapností. Každopádně se stále jedná o komediální špičku a my se jen těšíme na dovršení období Tonyho truchlení, které do katalogu Netflixu doputuje již 14. ledna.


 5 zobrazení  
Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Kotel fantasy a sci-fi! HBO ukázala nejočekávanější seriály příštího roku
Kotel fantasy a sci-fi! HBO ukázala nejočekávanější seriály příštího roku
29. 12. 2021 15:00:00 | Filmové novinky

HBO ukázala strhující trailer, který shrnuje největší novinky, které se na nás řítí v příštím roce. Jedna věc je jasná, nudit se rozhodně nebudeme!

DC opět krade u Marvelu: Trumfne Spideyho návrat Batmanů i Mužů z oceli?
DC opět krade u Marvelu: Trumfne Spideyho návrat Batmanů i Mužů z oceli?
28. 12. 2021 8:00:00 | Filmové novinky

Masivní úspěch třetího Spider-Mana údajně inspiroval přetáčky nového Doctora Strange a nyní se zdá, že opisovat bude i konkurence. Warneři totiž v novém preview ke svým filmům oznámili, že v pompézním snímku The Flash se vrátí celá řada slavných postav. A některé budou pokračovat i dále!

Pattinsonův Batman sází v traileru na vztah s Catwoman. A je to paráda!
Pattinsonův Batman sází v traileru na vztah s Catwoman. A je to paráda!
27. 12. 2021 18:50:00 | Filmové novinky

Robert Pattinson a Zoë Kravitz se představují v pravděpodobně posledním traileru na jeden z nejočekávanějších snímků příštího roku. Je vidět, že Bruce Wayne bude mít tentokráte plné ruce práce nejen s přesvědčováním gothamské policie, že je spojenec, ale také s Riddlerem a krásnou Catwoman.

Bridgertonovi: Druhá řada netflixovského hitu se vrátí již brzy
Bridgertonovi: Druhá řada netflixovského hitu se vrátí již brzy
27. 12. 2021 9:00:00 | Filmové novinky

Před rokem dorazil na Netflix jeden z největších seriálových hitů vůbec. Alternativně historická romance Bridgertonovi lámala jeden rekord za druhým a vysloužila si pokračování i spin-off. A datum premiéry druhé řady nám nyní oznámili sami herci.