FB pixel TP pixel
PODCAST: Apokalypsa kin nekončí. Nejen Wonder Woman míří online © TMDB

PODCAST: Apokalypsa kin nekončí. Nejen Wonder Woman míří online

S probíhající pandemií začínají být hollywoodská studia čím dál více nervózní a vypadá to, že se do konce anabáze s koronavirem dočkáme ještě řady filmů online.

České novinky

Vypekla nás technika. Zkuste to přežít

Druhá vlna pandemie stále pokračuje a hollywoodská studia začínají být čím dál více nervózní. Dokazuje to nejen komplikovaná strategie uvedení Wonder Woman 1984 v kinech i na HBO Max, ale rovněž zvažování, které další potenciální blockbustery zamíří rovnou na streamovací služby. Plus hned několik nových recenzí na hitovku Netflixu Dámský gambit, Romula od HBO, Star Trek: Discovery, nebo první polovinu druhé řady Mandaloriana. Bohužel nás ale tentokrát vypekla technika a z pro nás záhadného důvodu se stopy vůbec nenahrály dobře, aby byly dobře srozumitelné. V nahrávce jsou tudíž extrémní výkyvy, které se nám nepodařilo při vší snaze vyladit. Zkuste to tedy, prosím, překousnout. My do příště máme jasný úkol - obměnit techniku!

Filmtoro · Podcast - 058 - Apokalypsa kin nekončí. Wonder Woman míří online a nebude sama

Jsme téměř na všech platformách. Podpořit nás můžete na Patreonu!

Podcasty přinášíme pravidelně každý týden, přičemž obvykle se snažíme o jejich vydání ve středu či ve čtvrtek. Často přicházíme i se speciálními díly, ve kterých přinášíme rozhovory se zajímavými tvůrci, anebo se zabýváme vybraným tématem více do detailu. Podcasty jsme již rozšířili v podstatě do všech koutů internetu. Najdete nás tedy na Soundcloudu, Spotify, Apple Podcastech, či na YouTube. Dále jsme dostupní ve všech kvalitních RSS aplikacích. Odkazy na naše hlavní kanály nabízíme níže. Pokud se vám navíc naše podcasty a tvorba na YouTube líbí, budeme rádi za finanční podporu na Patreonu. Všem Patronům děkujeme!

Podpořte nás na Patreonu!

Poslouchejte a sledujte nás na:

Videa na YouTube Podcasty na Soundcloudu Podcasty na Spotify a dalších službách Instagram

 171 zobrazení   8 se líbí
Ochota Čechů platit si za streamovací služby je nízká. Ale zvyšuje se
Ochota Čechů platit si za streamovací služby je nízká. Ale zvyšuje se
01.12.2020 15:00:00 | České novinky

Český statistický úřad nedávno vydal poměrně zajímavé statistiky, které naznačují, jak moc jsme v Česku ochotni utrácet za placené streamovací služby ve srovnání z ostatními státy Evropské unie a naopak ukazují naši tendenci k nahrávání obsahu na internet a jeho sdílení.

Smůla i pro Česko. Netflix do natáčení v Británii investuje miliardu dolarů
Smůla i pro Česko. Netflix do natáčení v Británii investuje miliardu dolarů
30.11.2020 9:00:00 | České novinky

Zaklínač, Sexuální výchova či Koruna patří mezi výstavní seriály Netflixu a všechny tři se v letošním roce natáčely ve Velké Británii. Letos nakonec streamer na Britských ostrovech zdvojnásobil své investice z půl miliardy dolarů na rovnou miliardu.

14 skvělých českých filmů, které jsou na Vodafone TV ve 4K rozlišení
14 skvělých českých filmů, které jsou na Vodafone TV ve 4K rozlišení
27.11.2020 18:30:00 | České novinky

Díky restaurátorské práci NFA nám Vodafone TV brzy naservíruje čtrnáct tuzemských kultovních filmů v nádherném 4K rozlišení. Díky tomu tak budeme moci zhlédnout skvosty naší kinematografie v pohodlí domova a rovnou v té největší kvalitě.

10 nejlepších nových českých komedií, které najdete na Netflixu
10 nejlepších nových českých komedií, které najdete na Netflixu
26.11.2020 | České novinky

Česká komedie je evergreenem tuzemských kin i oblíbenosti zdejších diváků, kteří hledají na 2 hodiny únik od běžné životní rutiny. A ačkoli se starým klasikám jen malokterá novinka vyrovná, dali jsme dohromady seznam komedií posledních let, které patří mezi to lepší, co se u nás urodilo.