FB pixel TP pixel
Podzimní horory od Netflixu slibují velkou dávku strachu a bezesné noci © TMDB

Podzimní horory od Netflixu slibují velkou dávku strachu a bezesné noci

Stejně jako loni Netflix vydal trailer s názvem Netflix & Chills, ve kterém láká na svou podzimní halloweenskou hororovou nabídku. Letos se můžeme těšit na pět filmů, ve kterých se objeví Sam Worthington, Patrick Wilson nebo Boyd Holbrook.

Filmové novinky

Pomalu přichází podzim, blíží se Halloween, noci se prodlužují, a nastává tak nejpříhodnější období roku pro fanoušky všemožných strašidelných příběhů. Stejně jako loni, kdy Netflix připravil několik podzimních hororových titulů (The Haunting of Hill House, Chilling Adventures of Sabrina, Hold the Dark, Haunted nebo Apostle) se letos znovu můžeme těšit na dávku filmových premiér pro fandy děsivých vyprávěnek. Streamovací služba ve svém traileru Netflix & Chills navnazuje nejen na horory ze svého katalogu, ale především na originály čekající na své první uvedení.

Zde je seznam a datum uvedení blížících se filmových premiér:
27. září: In the Shadow of the Moon - Příběh odehrávající se v roce 1988, v němž je policista Thomas Lockhart (Boyd Holbrook) po mnoho let na stopě tajemnému sériovému vrahovi, jehož zločiny se příčí jakémukoli vysvětlení.
4. říjen: In the Tall Grass - Poté, co sourozenci uslyší nářek chlapce ztraceného na poli ve vysoké trávě, vydají se ho hledat, aby následně zjistili, že jsou sami polapeni neznámou silou, která jim nedovolí místo opustit.
11. říjen: Fractured - Poté, co jeho žena a zraněná dcera zmizí z pohotovosti bez jakéhokoli záznamu, vydává se je vystrašený otec (Sam Worthington) hledat a zjistit, co se doopravdy stalo.
18. října: Eli - Chlapec s těžkou nemocí je rodiči přihlášen na kliniku, ve které podstoupí experimentální terapii. Po jejím absolvování jej ovšem začnou pronásledovat zážitky, které jej nutí zpochybňovat komu a čemu má doopravdy věřit.
25. října: Rattlesnake - Když tajemná žena na poslední chvíli zachrání dceru Katriny (Carmen Ejogo) od hadího kousnutí, vyžádá si od ní na oplátku velmi krutou odměnu: smrt neznámého muže.

Podzimní horory od Netflixu slibují velkou dávku strachu a bezesné noci © TMDB

Ani o strašidelné seriály nebude na podzim nouze. S třetí řadou se vrátí oblíbený australský mysteriózní seriál Glitch, v němž se šestice postav vrátí z říše mrtvých, ovšem bez jediné vzpomínky (25. září), druhou řadu duchařských historek představí v Česku natáčený seriál Haunted (11. října). Dětskou strašidelnou antologii ve stylu Černého zrcadla Creeped Out uvidíme 4. října a v pátek 25. října nás čeká Prank Encounters, show, ve které jsou na skrytou kameru natáčeni účinkující, kteří jsou vystaveni nemilosrdným žertům a naschválům. Pořadem bude provázet Gaten Matarazzo známý především jako Dustin ze Stranger Things. Na 24. říjen je pak připravena postapokalyptická zábavná jízda plná zombie Daybreak, která má připomínat teenage mix Šíleného Maxe a Battle Royale.

 1 593 zobrazení   10 se líbí
Kingovský Castle Rock má první trailer i datum premiéry druhé řady
Kingovský Castle Rock má první trailer i datum premiéry druhé řady
16.09.2019 | Filmové novinky

Loňský hororový seriálový objev Castle Rock, který sice nevznikl na motivy žádné knihy Stephena Kinga, ale je prošpikován odkazy k jeho dílům, a oproti mnoha jiným adaptacím má onu "kingovskou" atmosféru, se zanedlouho představí s druhou řadou.

HBO zveřejnilo datum premiéry očekávané fantasy His Dark Materials
HBO zveřejnilo datum premiéry očekávané fantasy His Dark Materials
15.09.2019 | Filmové novinky

Pár dní po oznámeném datu premiéry komiksových Watchmenů se kabelová televize HBO spolu s veřejnoprávní britskou BBC rozhodli zveřejnit i den, kdy do světa vypustí první díl své vysoce očekávané fantasy His Dark Materials.

HBO chystá druhý prequel Hry o trůny, prozkoumá rod Targaryenů
HBO chystá druhý prequel Hry o trůny, prozkoumá rod Targaryenů
13.09.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Zaklínač, LOTR, Carnival Row nebo His Dark Materials mají políčeno na fantasy korunu Hry o trůny. HBO ale také nezpomaluje, právě naopak. Do produkce míří druhý prequel a tenhle bude mít draky – hodně draků.

POTVRZENO: Zaklínač dorazí až krátce před Vánocemi
POTVRZENO: Zaklínač dorazí až krátce před Vánocemi
12.09.2019 | Filmové novinky

Oficiální a verifikovaný účet nizozemské odnože Netflixu sdílel v nyní již smazaném postu počet „bezesných“ nocí, které budou muset fanoušci do premiéry Zaklínače přetrpět. Dost možná nechtěně tak ukončil měsíce až roky trvající spekulace o datu vydání seriálu.