FB pixel TP pixel
Eddie Murphy slaví velký návrat! Policajt v Beverly Hills 4 nadchl kritiky a likviduje bránice © Netflix

Eddie Murphy slaví velký návrat! Policajt v Beverly Hills 4 nadchl kritiky a likviduje bránice

Už 3. července se fanoušci akční komedie Policajt v Beverly Hills dočkají dlouho vyhlíženého pokračování, v němž se jako Axel Foley vrátí i nenahraditelný Eddie Murphy. Film má za sebou americkou premiéru a první diváci z řad kritiků nešetří chválou hlavního představitele.

Filmové novinky

Na návrat užvaněného policisty Axela Foleyho jsme čekali neskutečných 30 let, ale zdá se, že se čekání vyplatilo a Eddie Murphy nám dopřeje ohromnou porci akčně komediální zábavy. Očekávaný snímek Policajt v Beverly Hills: Axel F bude mít na Netflixu premiéru již 3. července, oficiální slavnostní premiéra v Hollywoodu však již proběhla a následovaly první reakce spokojených diváků. Nadšení budou samozřejmě skalní fanoušci série, pro něž je podle ohlasů připravena nemalá porce nostalgie. Všemu ale jednohlasně vévodí Murphy v hlavní roli.

Skvělý Murphy

Chris Bumbray z Joblo.com se nechal slyšet, že si premiéru Policajta v Beverly Hills neskutečně užil. Film podle něj skládá poctu prvnímu i druhému filmu a naznačuje, že čtvrtý film rozhodně nemusí být závěrem. Dveře jsou totiž rozkopnuté dokořán pro další pokračování. A jelikož jde o jeden z mála očekávaných papírových hitů Netflixu, bylo by překvapením, kdyby se streamer k dalšímu dílům neodhodlal. Bumbrayova slova potvrzuje kritička Carla Renata, která premiéru označila za „šílenou“. Chválí hlavně samotného Murphyho, který se podle ní utrhl ze řetězu a diváci neuvěří, co si pro ně tentokrát připravil.

S tím souhlasí i kritik Brandon Davis, který uvádí, že film nabízí spoustu momentů k zasmání, za které vděčí především Murphyho výkonu. Zároveň ale dodává, že dle něj se úplně nepovedlo zachytit kouzlo předchozích filmů. Murphy je však neuvěřitelným tahounem a vyvažuje nedostatky měrou vrchovatou.

Neznámý režisér

A o čem nový film je? Axel Foley bude muset ve filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F znovu spojit síly se svými starými kámoši Billym Rosewoodem a Johnem Taggartem. V ohrožení je totiž tentokrát jeho dcera a on se navíc bude muset popasovat s novým parťákem v podání Josepha Gordon-Levitta. Za režií čtvrtého filmu stojí debutant Mark Molloy, který má bohaté zkušenosti z reklamy, ale pro celovečerák je doslova velkou neznámou. Za projektem pak stojí i ostřílený producent Jerry Bruckheimer, který v minulosti na reklamáky často a úspěšně sázel. Vždyť takhle vynikl nejen Tony Scott, ale i Michael Bay. Tak si držme palec, ať to vyjde i tentokrát.

Zdroj: Netflix / Project Casting / Digital Spy

Pán prstenů napraví chyby. Nová řada slibuje největší bitvu, úmrtí hrdinů a rozpuk zla
Pán prstenů napraví chyby. Nová řada slibuje největší bitvu, úmrtí hrdinů a rozpuk zla
21.06.2024 16:05:00 | Filmové novinky

Že se tohle léto dočkáme dvou fantasy seriálových pecek, bylo jasné už dlouho dopředu. Rod draka ukázal své karty hned na startu léta, stále jsme však čekali na nápovědy, co by se mohlo stát v Prstenech moci. Podle nejnovějších prohlášení se zdá, že se máme opravdu na co těšit.

Postapokalyptický sci-fi hit Netflixu končí. Trailer ukazuje finální boj o přežití v mrazu
Postapokalyptický sci-fi hit Netflixu končí. Trailer ukazuje finální boj o přežití v mrazu
21.06.2024 12:20:00 | Filmové novinky

Příběh mrazivé dystopie Ledová archa se chýlí ke konci s premiérou závěrečné čtvrté řady. Seriál inspirovaný francouzským komiksem a česko-korejským filmem režiséra Bong Joon Hoa opět nabídne strhující příběh plný třídního konfliktu, sociální nespravedlnosti a zápasu o přežití.

Nová Hra o trůny se blíží. První fotka odhaluje Rytíře Sedmi království
Nová Hra o trůny se blíží. První fotka odhaluje Rytíře Sedmi království
21.06.2024 10:40:00 | Filmové novinky

Hra o trůny se co nevidět dočká na obrazovkách dalšího prequelu, který má zatím název „A Knight of the Seven Kingdoms“. Natáčení nedávno začalo v irském Belfastu a Max se nyní pochlubil nejen obsazením, ale i první fotkou hlavního hrdiny celé série.

Nový Batman pokračuje v televizi. Trailer seriálu Tučňák vypadá fantasticky
Nový Batman pokračuje v televizi. Trailer seriálu Tučňák vypadá fantasticky
20.06.2024 16:00:00 | Filmové novinky

HBO a služba Max sice v pondělí zveřejnili první část pokračování seriálu Rod draka, už se však pomalu chystají i na velkou podzimní premiéru seriálu, který rozšíří vesmír nejnovějšího Batmana. Zaplavené ulice Gothamu se totiž rozhodne ovládnout mafiánský Tučňák a zdá se, že půjde o temnou a nesmírně výživnou gangsterku.