FB pixel TP pixel
Nový Batman pokračuje v televizi. Trailer seriálu Tučňák vypadá fantasticky © Warner Bros.

Nový Batman pokračuje v televizi. Trailer seriálu Tučňák vypadá fantasticky

HBO a služba Max sice v pondělí zveřejnili první část pokračování seriálu Rod draka, už se však pomalu chystají i na velkou podzimní premiéru seriálu, který rozšíří vesmír nejnovějšího Batmana. Zaplavené ulice Gothamu se totiž rozhodne ovládnout mafiánský Tučňák a zdá se, že půjde o temnou a nesmírně výživnou gangsterku.

Filmové novinky

Pokračování snímku The Batman je sice odsunuté až na rok 2026, světa Netopýřího muže s tváří Roberta Pattinsona se však dočkáme už letos v září díky seriálu Tučňák. Ten naváže na nejnovější zpracování Batmana od Matta Reevese v podstatě tak hladce, jak jen je to možné, když se události budou odehrávat přesně týden poté, co byl Gotham při Hádankářovu útoku zaplaven. Batman sice dokázal město jakžtakž zachránit, k moci se ale začaly dostávat nové mafiánské ryby.

Středobodem všeho je mafián Oswald Cobblepot, který byl v Batmanovi od režiséra Matta Reevese trochu za otloukánka. V závěru filmu se mu ale otevřela cesta k nevídané moci nad městem. A nový seriál je přesně tím místem, kde uvidíme jeho vzestup na vrchol po zádech zesnulého Carmina Falconeho a jeho rodiny. Tučňák se totiž nezastaví před ničím a jak ukazuje upoutávka, nemá vůbec radost, že Batman nechal Gotham zaplavit a on musí své milované město temnot postavit znovu na nohy. Seriál zatím nemá přesné datum premiéry, nová upoutávka však potvrzuje uvedení letos v září.

V hlavní roli očekávaného kriminálního dramatu se samozřejmě vrátí k nepoznání namaskovaný Colin Farrell, s nímž se bude o moc prát Cristin Milioti jako dědička Falconeho impéria. Objeví se také Clancy Brown jako Salvatore Maroni a možná se dočkáme i pana netopýra. Jak ale ukázka odhaluje, Falconeho rodina si rozhodně nebude chtít nechat ukrást vládu nad městem bez boje. Oswalda tedy čeká hodně gangsterské práce. Naštěstí nemá problém zašpinit si ruce.

Zdroj: Max

Reklama
Americký ninja je konečně online! Milovníky kultovních béček potěší všechny filmy
Americký ninja je konečně online! Milovníky kultovních béček potěší všechny filmy
20.06.2024 14:15:00 | Filmové novinky

Když se řeknou 80. léta, snad každému se mezi žánrovkami se Stallonem, Schwarzeneggerem či Van Dammem vybaví i akční béčka s Michaelem Dudikoffem a Davidem Bradleym Americký ninja. Tahle dnes už vysmívaná, zároveň však i nostalgicky milovaná série je nyní dostupná online. Čtyři díly nabízí Amazon. K sehnání je ale i pátá část.

Tvrdá rána pro HBO. Rod draka ztratil skoro čtvrtinu diváků
Tvrdá rána pro HBO. Rod draka ztratil skoro čtvrtinu diváků
19.06.2024 18:00:00 | Filmové novinky

HBO začalo svůj rok v plné parádě s hitovou čtvrtou sérií Temného případu, od té doby však čekalo na další diváckou pecku jako na smilování. Podle nejnovějších čísel se zdá, že Rod draka nemusí být megahitem, na který všichni čekali.

Největší akčňák roku bude online už po měsíci v kinech. Nečekaně propadl
Největší akčňák roku bude online už po měsíci v kinech. Nečekaně propadl
19.06.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Šlo o jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku. Jenže nakonec nejnovější část ságy Šíleného Maxe v kinech nenaplnila očekávání a víceméně propadla. Nyní se studio Warner Bros. pokusí získat peníze od diváků, kteří do kin nevyrazili a vystačí si se sledováním filmu v pohodlí domova.

Jeden z nejděsivějších hororů je zpátky. Smrtící Úsměv vám po traileru nedá spát
Jeden z nejděsivějších hororů je zpátky. Smrtící Úsměv vám po traileru nedá spát
19.06.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Hororový trhák Úsměv v roce 2022 uchvátil diváky i kritiky a v kinech utržil více než 200 milionů dolarů. Není tedy divu, že se o dva roky později chystá do kin pokračování, které dál prohloubí prokletí spojené s lidským traumatem. První upoutávka vyvolává výrazné zneklidnění a děs.