FB pixel TP pixel
Americký ninja je konečně online! Milovníky kultovních béček potěší všechny filmy © Cannon Pictures / Warner Bros.

Americký ninja je konečně online! Milovníky kultovních béček potěší všechny filmy

Když se řeknou 80. léta, snad každému se mezi žánrovkami se Stallonem, Schwarzeneggerem či Van Dammem vybaví i akční béčka s Michaelem Dudikoffem a Davidem Bradleym Americký ninja. Tahle dnes už vysmívaná, zároveň však i nostalgicky milovaná série je nyní dostupná online. Čtyři díly nabízí Amazon. K sehnání je ale i pátá část.

Filmové novinky

Na Americkém ninjovi vyrostlo snad každé děcko z 90. let, oblibu si ale poněkud absurdní akční série o v bojových vycvičených drsňácích ve službách USA získala i mezi odrostlejšími fanoušky podřadnějších akčních filmů. Série Americký ninja dodnes zůstává kultem nebo spíše guilty pleasure, který si fanoušci akce a pěstních soubojů rádi čas od času pustí. A nyní se tak může stát i v případě, že nemáte v knihovně prastarou VHS kazetu či DVD nosič. První čtyři díly série s a Michaelem Dudikoffem a Davidem Bradleym jsou totiž dostupné online na službě Amazon Prime Video. Americký ninja 5 je zase dostupný na Apple TV.

Pro všechny uvedené filmy platí, že filmy nejsou dostupné s českou lokalizací. Chybí tudíž titulky i český dabing. A ano, logicky zde nenajdete ani kultovní rychlodabingy. Přesto je parádní zprávou, že je série vůbec online dostupná. První dva díly série Americký ninja nejsou online dostupné poprvé. Od loňského února na ně měla roční práva televize Prima, jež Amerického ninju 1 a 2 uváděla na své streamovací službě prima+. Třetí a čtvrtý díl však doposud dostupný nebyl a Amazon Prime Video má na první čtyři části práva od prvního červnového týdne roku 2024. Pátý film je na Apple TV (dříve iTunes) dostupný již od listopadu 2022.

První dva díly vypráví příběh vojáka Joe Armstronga, který se musí popasovat s armádami nepřátelských ninja bojovníků. Ve třetím díle přichází do děje Sean Davidson toužící po pomstě. Ve čtyřce se objevují oba dva hrdinové série, aby se pátý díl opět soustředil na postavu Davidsona, jenž musí chránit mladého chlapce před ninjy vedenými padouchem, který se ze záhadného důvodu obléká jako upír.

Zdroj: Amazon Prime Video

Reklama
Tvrdá rána pro HBO. Rod draka ztratil skoro čtvrtinu diváků
Tvrdá rána pro HBO. Rod draka ztratil skoro čtvrtinu diváků
19.06.2024 18:00:00 | Filmové novinky

HBO začalo svůj rok v plné parádě s hitovou čtvrtou sérií Temného případu, od té doby však čekalo na další diváckou pecku jako na smilování. Podle nejnovějších čísel se zdá, že Rod draka nemusí být megahitem, na který všichni čekali.

Největší akčňák roku bude online už po měsíci v kinech. Nečekaně propadl
Největší akčňák roku bude online už po měsíci v kinech. Nečekaně propadl
19.06.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Šlo o jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku. Jenže nakonec nejnovější část ságy Šíleného Maxe v kinech nenaplnila očekávání a víceméně propadla. Nyní se studio Warner Bros. pokusí získat peníze od diváků, kteří do kin nevyrazili a vystačí si se sledováním filmu v pohodlí domova.

Jeden z nejděsivějších hororů je zpátky. Smrtící Úsměv vám po traileru nedá spát
Jeden z nejděsivějších hororů je zpátky. Smrtící Úsměv vám po traileru nedá spát
19.06.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Hororový trhák Úsměv v roce 2022 uchvátil diváky i kritiky a v kinech utržil více než 200 milionů dolarů. Není tedy divu, že se o dva roky později chystá do kin pokračování, které dál prohloubí prokletí spojené s lidským traumatem. První upoutávka vyvolává výrazné zneklidnění a děs.

Nejdražší sci-fi Netflixu dostane novou verzi. Natočí ji mistr velkolepých spektáklů
Nejdražší sci-fi Netflixu dostane novou verzi. Natočí ji mistr velkolepých spektáklů
18.06.2024 17:00:00 | Filmové novinky

Seriál Netflixu Problém tří těles byl jednou z nejočekávanějších novinek letošního roku. Kolem sci-fi ságy se ale též točila řada kontroverzí, včetně věrnosti adaptace nebo „white washingu“. Pokud vás z jakýchkoliv důvodů seriál Netflixu neuspokojil, ale látka vás stále zajímá, možná vás nadchne chystaná nová verze.