FB pixel TP pixel
Nová krimi TV Nova ztrácí dech. Prima i Česká televize ji přejely © TV Nova / Voyo

Nová krimi TV Nova ztrácí dech. Prima i Česká televize ji přejely

Na komerční televizi Nova nedorazily pozitivní zprávy. Nově nasazená kriminální komedie Policie Hvar sice před týdnem startovala více než solidními čísly, o týden později se však tvrdě propadla. Konkurence je přitom stabilní a dominuje.

Filmové novinky 13. 2. 2024 12:00 | Filmové novinky

V neděli 4. února odstartoval na TV Nova nový kriminální seriál Policie Hvar, který má zároveň dřívější premiéru na streamovací platformě Voyo. Zatímco v minulém týdnu dolehly na Barrandov dobré zprávy, když vyšetřovatelé v podání Alžběty Ferencové a Jakuba Štáfka doručili sledovanost sahající na téměř 940 tisíc diváků, o týden později je situace výrazně méně pozitivní. Policie Hvar se totiž z druhé pozice nedělního večera propadla až na třetí pozici s alarmující ztrátou diváků. Aktuální čísla zveřejněná serverem MediaGuru totiž mluví jen o 662 tisících diváků, což je ztráta skoro o 300 000 diváků.

Problematický je tento propad hlavně při srovnání s konkurencí, která nikterak nepadá a naopak je stabilní. Vítězný titul večera Smysl pro tumor dokonce povyrostl na 1,24 milionů diváků, oproti minulému týdnu si o příčku polepšilo i politické drama Sedm schodů k moci, jemuž v neděli večer věnovalo pozornost přes 850 tisíc diváků. Stabilní jsou i ostatní seriály večera jako novácká Kriminálka Anděl, 168 hodin či Nevinné lži (obojí Česká televize). Na Nově tak budou jistě bedlivě sledovat čísla i příští týden, zatím se totiž zdá, že Policie Hvar v premiérovém týdnu diváky moc nezaujala a k pořadu se již nevrátili. Zbývá přitom odvysílat ještě 6 epizod.

Zdroj: MediaGuru / TV Nova / Voyo

 1 719 zobrazení   60 se líbí
Opice loví lidstvo a dobývají svět. Nový trailer Planety opic je velkolepou podívanou
Opice loví lidstvo a dobývají svět. Nový trailer Planety opic je velkolepou podívanou
12.02.2024 7:00:00 | Filmové novinky

Společnost 20th Century Studios odhalila plnohodnotný trailer na novou kapitolu ságy Planeta opic. Ve snímku nazvaném Království Planeta opic se podíváme do období 300 let po událostech snímku Válka o Planetu opic.

Spása Marvelu přichází! Deadpool a Wolverine spojují síly v prvním traileru
Spása Marvelu přichází! Deadpool a Wolverine spojují síly v prvním traileru
12.02.2024 6:30:00 | Filmové novinky

Dlouhé čekání na první oficiální záběry z očekávaného třetího Deadpoola je u konce. Před pár dny oficiálně skončilo natáčení příchodu užvaněného žoldáka do MCU a během Super Bowlu byla odhalena první ukázka, jež odhaluje i nový název filmu. Došlo i na dosud neodhalené cameo starého známého X-Mena.

Obří tornáda pustoší Ameriku. Legendární Twister se vrací v ničivém traileru
Obří tornáda pustoší Ameriku. Legendární Twister se vrací v ničivém traileru
12.02.2024 6:00:00 | Filmové novinky

Jeden z nejslavnějších katastrofických filmů 90. let se vrací. V pokračování legendárního Twisteru se opět parta dobrodruhů vydá zkoumat ničivá tornáda a nebude trvat dlouho, aby šlo o život. Síla přírody totiž neustoupí před nikým a před ničím. Ani před šarmem hvězdy Top Gunu Glena Powella.

Nový díl Temného případu je online dříve. Trailer odhaluje velké finále
Nový díl Temného případu je online dříve. Trailer odhaluje velké finále
11.02.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Již 5. epizoda hitového krimi seriálu HBO Temný případ se dočkala speciálního uvedení s dvoudenním předstihem. Může za to svátek amerického fotbalu Super Bowl, jemuž se chtějí konkurenční televize raději vyhnout. HBO tak s předstihem láká i na finální epizodu.