FB pixel TP pixel
Na Voyo startuje reality show jako z Bony a klid. Překoná bizarní konkurenci? © Voyo

Na Voyo startuje reality show jako z Bony a klid. Překoná bizarní konkurenci?

Streamovací služba Voyo po Survivorovi dál šlape do segmentu reality shows. Nyní nám ukáže, jak se v Praze žije mladým ve společném bydlení stárnoucího veksláka. A ano, zní to šíleně.

4. 7. 2022 17:15 | Filmové novinky

Reality shows se neustále vyvíjí a vypadá to, že čím dál šílenějším směrem. Můžete zjistit, jak Amerika hledá striptéra, nebo jak se dá najít partner na Ostrově frajerů, a teď dokonce, jak se spolubydlí lidem v Praze. Jako vážně. Nová původní reality show TV Nova, která bude mít s týdenním předstihem exkluzivní premiéru každý všední den na streamovací službě Voyo, nahrne šestici mladých lidí, kteří se v pronajatém bytě snaží žít pospolu, řešit svoje vztahy, sny a ambice, a také se musí vyrovnat s majitelem, který má všetečné otázky.

Hraná reality show o spolubydlení

Má to ale jeden háček, tahle reality show není přirozeným záznamem událostí, do kterých produkce průběžně zasahuje. Pořad Praha - den & noc má lehce nahozený scénář, který musí neherci před kamerou hrát podle svého vědomí a svědomí, takže dochází.ke zcela nečekaným situacím. Aby pak situace byla trochu svěžejší a účastníci nebyli jen zavření v bytě, vyrazí s nimi kamera i do ulic.

Složení je očekávaným mládežnickým pelmelem. Najdete zde éterickou Sofi, která by chtěla být influencerkou. Atraktivní svůdnici Leylu. Drsňačku Anu. Partyboye a nemakačenka Oldu. Sexidol Marka, který holkám láme jedno srdce za druhým. A chybět nemůže ani naivní Míša, která se přestěhuje z Ostravy, aby se stala herečkou.

V bytě bývalého veksláka

Působí to zkrátka jako moderní reality show variace na předrevoluční hit Bony a klid a jeho pokračování. A to i proto, že majitelem bytu je bývalý vekslák a aktuálně DJ Pepa, kterého jistě ti znalejší poznají jako DJ Uwu. Bude se i zde lemtat pivo se zelenou? A dorazí i Roman Skamene? Na solidní bizárek z českých luhů a hájů je rozhodně zaděláno. Praha - den & noc startuje na Voyo již 4. července. Od 11. července bude reality show dostupná na kanále Nova Fun.

 953 zobrazení   2 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Avatar 2 konečně ukázal novou podobu padoucha z jedničky. Není to dvojče
Avatar 2 konečně ukázal novou podobu padoucha z jedničky. Není to dvojče
04.07.2022 14:20:00 | Filmové novinky

Produkce druhého Avatara konečně oficiálně odhalila návrat ikonického padoucha z prvního filmu. Kupodivu si ho někteří fanoušci všimnuli již v trailerech.

Která streamovací služba má nejlepší obsah? Netflix u lidí pohořel
Která streamovací služba má nejlepší obsah? Netflix u lidí pohořel
04.07.2022 8:20:00 | Filmové novinky

Nový průzkum přinesl zajímavé výsledky ohledně kvality streamovacích služeb z pohledu jejich uživatelů. A u Netflixu si tentokrát výsledek za rámeček nedají.

Stranger Things 4 trhají rekordy Netflixu. Největším hitem přesto nejsou
Stranger Things 4 trhají rekordy Netflixu. Největším hitem přesto nejsou
03.07.2022 12:30:00 | Filmové novinky

Na čtvrtou řadu Stranger Things sice diváci museli kvůli pandemii poměrně dlouho, pro Netflix se ale jedná o jeden z největších úspěchů historie. V nejistém čase ho tak může alespoň něco těšit.

Netflix ukázal Papírový dům se sériovým vrahem. Trailer má napětí i akci
Netflix ukázal Papírový dům se sériovým vrahem. Trailer má napětí i akci
03.07.2022 11:20:00 | Filmové novinky

Netflix chystá na úvod prázdnin nový napínavý seriál, který nás zavede do útrob věznice, ze níž se bude snažit dostat obávaný zločinec. Ani v nové variaci na hit Papírový dům však věci nepůjdou podle plánu.