FB pixel TP pixel
Praha si v seriálu Marvelu zahraje samu sebe. Natáčení přerušil koronavirus © TMDB

Praha si v seriálu Marvelu zahraje samu sebe. Natáčení přerušil koronavirus

Produkce marvelovského seriálu The Falcon and The Winter Soldier končí v Praze předčasně. Za vše může koronavirus.

Filmové novinky

Přerušení natáčení kvůli omezením státu

Jak jste se mohli nedávno dočíst, první seriál v rámci Marvel Cinematic Universe se měl během března natáčet tři týdny v Praze. Nyní však bylo natáčení předčasně ukončeno kvůli rozhodnutí státu uzavřít od 11. března školy a omezit kulturní akce nad 100 osob. Tvůrci se tak společně s hlavními představiteli Anthony Mackiem a Sebastianem Stanem opět vrací do Spojených států, resp. do Atlanty, která má posloužit jako pozadí většiny seriálových epizod a v minulosti se zde natáčela již celá řada marvelovských celovečeráků.

Produkci tak provází v pořadí již druhá komplikace. Nedávno muselo být zrušeno i natáčení v Portoriku, které pro změnu zažilo výrazné zemětřesení. Marvelovské fanoušky může přerušení natáčení mrzet dvojnásob. Jednak není jasné, zda se bude seriál do České republiky v nejbližších týdnech vracet (logicky záleží na tom, jak dlouho budou omezení trvat), druhak by v případě nedotočení scén v Praze seriál zřejmě přišel o účast naší matičky v pozadí záběrů.

© TMDB

Natáčení seriálu Carnival Row s Bloomem pokračuje

Carnival Row | USA | 2019 | Fantasy seriály | Sériový vrah

Jak už jsme totiž zmínili v nadpisu, dle našich informací Praha neměla zaskakovat za jiné město, ale měla představovat samu sebe. Štáb před přerušením natáčení točil například před prostory známé pražské vinárky Bokovka. Ohroženo je i natáčení seriálu Carnival Row, jehož druhá řada stále vzniká ve studiích na Barrandově za účasti Orlanda Blooma či Cary Delevingne. Na rozdíl od štábu Marvelu zatím produkce Amazonu svůj projekt nepřerušila navzdory natáčení davových scén s komparzisty ztvárňujícími kouzelné bytosti. Nicméně mají být během natáčení výrazně zpřísněny hygienické normy. Pro Amazon by bylo přerušení natáčení výraznějším problémem než pro Marvel. Carnival Row má totiž v Praze kompletní zázemí a jsou zde postavené veškeré kulisy.

 79 %
Filmtoro
Filmtoro
Verdikt

Druhá a závěrečná řada sci-fi seriálu s Orlandem Bloomem, který se natáčel v Česku je nyní dostupná na Amazonu.

Sledovat Online na Amazon Prime Video  Amazon Prime Video | české titulky | český dabing | nové díly od 17. 2. 2023
 364 zobrazení   11 se líbí
Filmtoro
HBO představila další z očekávaných jarních novinek. Mrkněte na ukázku
HBO představila další z očekávaných jarních novinek. Mrkněte na ukázku
10.03.2020 14:00:00 | Filmové novinky

HBO se konkurence rozhodně nebojí a jde si svou vlastní cestou. V uplynulých týdnech nás kabelová televize skrze streamovací službu dostala například seriálem Nula Nula Nula či Outsiderem a i v dalších měsících bude rozhodně na co koukat.

5 filmů, kterými můžete uctít památku vymítače ďábla Maxe von Sydow
5 filmů, kterými můžete uctít památku vymítače ďábla Maxe von Sydow
09.03.2020 15:00:00 | Filmové novinky

Slavný švédský herec, který se proslavil ve filmech jako Sedmá pečeť, Vymítač ďábla či Flash Gordon, zemřel ve věku 90 let.

Netflix vypustil trailery 6 očekávaných březnových a dubnových novinek
Netflix vypustil trailery 6 očekávaných březnových a dubnových novinek
06.03.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Netflix nás jako vždy nešetří a snaží se za každou cenu upoutat naši pozornost. Záběr je opět široký a vybrat by si měl každý: od napínavého španělského heistu Papírový dům, třetí řady thrilleru Ozark, jihokorejské akčňárny Království zombií po životopisné fotbalové drama Hra z Anglie.

HBO chystá s tvůrcem Černobylu adaptaci herního hitu The Last of Us
HBO chystá s tvůrcem Černobylu adaptaci herního hitu The Last of Us
06.03.2020 | Filmové novinky

To je nám panečku překvapení! Zatímco adaptace akční hry Uncharted se roky brodí produkčním peklem a teprve nyní nabírá jakési obrysy, další série studia Naughty Dog má namířeno být kvalitní adaptací, která může přepsat historii herních adaptací.