FB pixel TP pixel
Nový Predátor už se točí. Slibuje netradiční příběh z budoucnosti © 20th Century Studios

Nový Predátor už se točí. Slibuje netradiční příběh z budoucnosti

Chystaný film ze série Predátor s názvem Badlands poodhalil kvůli nepřímému úniku informací první detaily o zápletce a postavách. Příběh, který se bude odehrávat v blízké budoucnosti slibuje netradiční pojetí, kde bude kladen důraz na vztah dvou sester.

Filmové novinky 29. 8. 2024 17:00 | Filmové novinky

Na začátku letošního roku bylo studiem 20th Century oznámeno, že se univerzum Predátora rozšíří o nový samostatný snímek s názvem Badlands v režii Dana Trachtenberga a hlavní roli by si v něm měla zahrát Elle Fanning (Veliká). Nyní na veřejnost nepřímo unikly první informace o ději filmu. Ty se totiž objevily na stránce s nabídkou castingu hledající obsazení snímku. Detaily zápletky chystaného pokračování naznačují, že fanoušky čeká opravdu neotřelý pohled na oblíbenou sérii. Snímek Badlands se podle těchto zpráv právě natáčí na Novém Zélandu a tentokrát nás zavede do blízké budoucnosti. Bude obsahovat dvě dějové linie, které pojednávají o poutu mezi dvěma sestrami, jejichž vztah je vystaven zkoušce, když se každá vydává jinou cestou.

Na stránce je také zmíněn casting na hlavní herečku, která by se měla zhostit rolí obou sester jménem Thia a Tessa. Thia strávila většinu života v laboratoři, „[…] je chytrá, vtipná, energická a chystá se na své první velké dobrodružství ve světě“. Její sestra se jmenuje Tessa a „má bojovnickou povahu, pokud jde o dosažení svých cílů. Nedovolí, aby se jí cokoli postavilo do cesty, dokonce ani její dvojče.“ Podle všeho ztvární obě tyto postavy právě Elle Fanning. Z dostupných informací je dost obtížné si představit, jak bude postava Predátora do příběhu začleněna, ale režisér Trachtenberg má talent na překvapivá řešení, takže se určitě můžeme těšit na pozoruhodné zpracování. Po snímku Badlands by mělo v režii Trachtenberga vzniknout i pokračování chváleného Predátora: Kořist, do něhož se vrátí i Amber Midthunder.

Zdroj: Movieweb

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Za vše mohou nenávistní fanatici. Hvězda zrušených Star Wars našla viníka svého neúspěchu
Za vše mohou nenávistní fanatici. Hvězda zrušených Star Wars našla viníka svého neúspěchu
29.08.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Herečka Amandla Stenberg, která si v propadáku Star Wars: Akolytka střihla hlavní dvojroli, na sociálních sítích prohlásila, že jí zrušení seriálu příliš nepřekvapilo. Odkázala přitom na „hyperkonzervativní fanatismus a jízlivé poznámky“, jež od fanoušků sci-fi franšízy následovaly už po oznámení obsazených herců.

Krvavá jatka z Kolosea. Gladiátor 2 nevyměknul, nabídne tvrdé násilí bez cenzury
Krvavá jatka z Kolosea. Gladiátor 2 nevyměknul, nabídne tvrdé násilí bez cenzury
28.08.2024 20:00:00 | Filmové novinky

Pokud jste se náhodou obávali, že by režisér Ridley Scott mohl vyměknout a v případě druhého Gladiátora naservírovat zábavu pro teenagery, ve které nebude k nalezení žádná krev a usekané končetiny, můžete si oddechnout. Druhý Gladiátor je totiž certifikovaný jako násilný biják s velkou porcí krve.

Nejlepší fantasy roku! Seriálový Pán prstenů ohromil kritiky masivním zlepšením
Nejlepší fantasy roku! Seriálový Pán prstenů ohromil kritiky masivním zlepšením
28.08.2024 19:00:00 | Filmové novinky

Již 29. srpna má na streamovací službě Amazon Prime Video premiéru nová řada seriálu Pán prstenů: Prsteny moci. Slavnostní premiéra proběhla už před týdnem a řada kritiků již měla možnost návrat do Středozemě vidět. A zatím se recenzenti téměř jednohlasně shodují, že fantasy podle J. R. R. Tolkiena udělala obří skok kupředu a jde o nejlepší fantasy letošního roku.

Seriálový Pán prstenů odhalil novou tvář Saurona. O novém herci nikdo nevěděl
Seriálový Pán prstenů odhalil novou tvář Saurona. O novém herci nikdo nevěděl
27.08.2024 18:30:00 | Filmové novinky

Zdá se, že nová řada seriálu Pán prstenů: Prsteny moci bude plná překvapení. Amazon totiž s blížící se premiérou druhé řady začal výrazněji odkrývat karty v rámci marketingové kampaně a mimo jiné překvapil nečekaným obsazením role Saurona. Uvidíme hned několik verzí slavného padoucha.