FB pixel TP pixel
Příšery, kouzla a akce! Fantasy Kolo času se roztáčí v prvním traileru © Amazon Studios

Příšery, kouzla a akce! Fantasy Kolo času se roztáčí v prvním traileru

Těšíte se, jak bude vypadat jedna z největších produkcí, která u nás v posledních letech vznikla? Po problematickém natáčení, které ovlivnila pandemie koronaviru a herce "uvěznila" několik měsíců v Praze, se již 19. listopadu přiřítí nová fantasy sága Kolo času. A konečně Amazon servíruje první trailer.

Filmové novinky

Jedna z nejočekávanějších fantasy letoška, Wheel of Time (Kolo času), která vzniká podle čtrnáctidílné literární série Roberta Jordana s prodanými 90 miliony výtisky, bude mít premiéru již letos v 19. listopadu. Amazon nyní konečně po měsících čekání uvolnil první trailer, který odhaluje, jak přesně bude ambiciózní novinka téhle streamovací služby vypadat. Příběh sleduje obyčejného mladíka Rand al'Thora, který pomocí čarodějky Moiraine může porazit Temného pána. Vydávají se tak s dalšími hrdiny na dlouhou a nebezpečnou výpravu. Wheel of Time je jako série považovaná za nástupce tzv. epické fantasy a řada fanoušků ho bere jako duchovního pokračovatele tolkienovského vyprávění. Mnohými je pak Wheel of Time popisován jako zástupce epické fantasy a následovník tolkienovského vyprávění. Největší hvězdou seriálu je pak Rosamund Pike, která hraje čarodějku Moiraine Damodred. V dalších rolích Álvaro Morte ztělesní Logaina, Josha Stradowski si zahraje Rand al'Thora, Madeleine Madden bude v roli Egwene al'Vere a Daniel Henney pak bude dozorcem Lan Mandragoranem.

Reklama  644 zobrazení  
Kina nejsou zpátky. Paramount opět odkládá své největší hity
Kina nejsou zpátky. Paramount opět odkládá své největší hity
02.09.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Bohužel filmová studia i kinaři kvůli pandemii stále finančně strádají a tápají, jak vyhodnotit stávající pandemickou situaci. Studio Paramount na nic nečeká a rozhodlo se opět přesunout premiéry svých spektáklů.

Sci-fi thriller Za stínem noci pokračuje! Mrkněte na nový napínavý trailer
Sci-fi thriller Za stínem noci pokračuje! Mrkněte na nový napínavý trailer
01.09.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Finální upoutávka k překvapivému belgickému hitu Za stínem noci je zde. Těšme se na nová prostředí, nové postavy i další dobrodružství hrdinů utíkajících před sluncem.

Thriller roku? Novinka Netflixu a režiséra Training Day má první trailer
Thriller roku? Novinka Netflixu a režiséra Training Day má první trailer
30.08.2021 11:00:00 | Filmové novinky

Režisér Antoine Fuqua zakotvil na streamovacích službách a nachystal pro Netflix napínavý thriller s Jakem Gyllenhaalem.

HBO nelení, chystá spin-off komiksovky Birds of Prey
HBO nelení, chystá spin-off komiksovky Birds of Prey
29.08.2021 11:00:00 | Filmové novinky

Warneři to s premiérami nových sólovek DC hrdinů exkluzivně na HBO Max myslí vážně. Po Batgirl a Blue Beetleovi totiž vlastní snímek získá i Black Canary a její příběh bude přímo spin-offem loňské týmovky Birds of Prey.