FB pixel TP pixel
Jeden z nejžádanějších seriálů HBO je konečně online. A dokonce kompletní © CW

Jeden z nejžádanějších seriálů HBO je konečně online. A dokonce kompletní

Na HBO Max konečně přibyl jeden z dlouho očekávaných titulů, avizovaných jiný v březnové kampani. Jak už jsme si ale bohužel v poslední době zvykli, opět je tu jedno drobné ale...

8. 7. 2022 15:50 | Filmové novinky

Série Prolhané krásky založená na populární YA sérii Sary Shepard sleduje osudy čtveřice kamarádek, které jsou pronásledovány tajemným anonymem po smrti jedné ze členek jejich dívčí party. Seriál z dílny Warner Bros. Television se díky své popularitě dočkal nejen sedmi sérií, ale i několikero dalších side projektů z PLL univerza. V prvních řadách se jedná především o komorní příběh středoškolaček s tajuplnou atmosférou, později se však tvůrci od realističnosti odklonili a nabízejí rozmáchlý téměř hororový oblouk plný náhod, neznámých dvojčat a vstávání z hrobů. Přestože se nejedná o žádné dílo vysoké kvality, těší se univerzum z poměrně velké fanouškovské základny a během jarního spouštění HBO Max se jednalo o jeden z nejočekávanějších titulů.

Po téměř čtvrt roce jsme se konečně Prolhaných krásek na HBO dočkali, a na rozdíl od nově doplněných Lovců duchů je možné zhlédnout kompletních sedm sérií. Jedna drobnost ale možná některé z uživatelů nepotěší, opět totiž seriál nedisponuje českou audio stopou, ale pouze lokalizovanými titulky. V momentální chvíli, kdy se však obsah streamovací služby rozpadá před očima, to však můžeme vnímat jako malé vítězství.

Beata Mrazíková
Filmový vkus má pokřivený aktivním pohybem ve filmovém průmyslu, radost tak navzdory špatným marketingovým kampaním a hrozně nasazeným postsynchronům přináší především nekonečný přival reality shows a festivalové lahůdky. Kdyby se ztratily peníze ze světa, stále jí můžete platit v arašídových košíčcích a batátových hranolkách.
Nový trailer Pána prstenů ukazuje zlomovou událost. Poprvé vidíme i Enty
Nový trailer Pána prstenů ukazuje zlomovou událost. Poprvé vidíme i Enty
07.07.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Amazon odhalil další střípky z očekávaného seriálu ze světa Pána prstenů. Fanoušci se dočkají pár nových záběrů i slavných Entů. Navíc se nejedná o poslední nášup.

Lovci duchů jsou konečně online! HBO ale opět zklamalo
Lovci duchů jsou konečně online! HBO ale opět zklamalo
07.07.2022 12:30:00 | Filmové novinky

Znáte ten pocit, když se na něco tak moc těšíte a následně jste zklamáni? Ne, tentokrát nemluvíme o sequelové Disney trilogii Star Wars, ale o dalším důkazu výjimečného umu evropské divize HBO Max. V tuzemsku na službu po mohutném promazání přibyl oblíbený seriál Lovci duchů. Jenže nic není dokonalé.

Rušení u HBO pokračuje. Končí i čerstvá sci-fi novinka
Rušení u HBO pokračuje. Končí i čerstvá sci-fi novinka
05.07.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Romantické seriálové drama Zakletý v čase se bohužel druhé řady nedočká. Vedení televizní a internetové stanice HBO se totiž rozhodlo seriál zrušit.

Na Voyo startuje reality show jako z Bony a klid. Překoná bizarní konkurenci?
Na Voyo startuje reality show jako z Bony a klid. Překoná bizarní konkurenci?
04.07.2022 17:15:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Voyo po Survivorovi dál šlape do segmentu reality shows. Nyní nám ukáže, jak se v Praze žije mladým ve společném bydlení stárnoucího veksláka. A ano, zní to šíleně.