FB pixel TP pixel
První český film Lída Baarová na Netflixu! © TMDB

První český film Lída Baarová na Netflixu!

Přepište dějiny, na Netflixu se objevil první český film. Prvenství si připsalo historické drama Filipa Renče, které patřilo mezi nejúspěšnější české filmy loňského roku. Proč zrovna Lída Baarová? Nabízí film Netflix i pro další země? A kdy přijdou další?

Filmové novinky
 4 zobrazení  
20 nejlepších muzikálů všech dob
20 nejlepších muzikálů všech dob
11.05.2017 | Filmové novinky

La La Land je konečně online a to je ta nejlepší příležitost si zopakovat, které muzikály patří mezi ty nejlepší. Kdo to vyhrává u vás? Jsou to klasické muzikály jako Zpívání v dešti, My Fair Lady nebo West Side Story a nebo ty nové jako Chicago, Mamma Mia nebo právě La La Land? A nebo dáváte přednost české klasice?

Který film o Králi Artušovi je nejlepší?
Který film o Králi Artušovi je nejlepší?
11.05.2017 | Filmové novinky

Dnes do českých kin míří nový dobrodružný film Král Artuš: Legenda o meči. To je ideáln příležitost se podívat, kolik filmů na artušovskou legendu, meči Excalibur a rytířích kulatého stolu už vzniklo. Vzali jsme všechny možné filmy i seriály a tady je výsledek boje o nejlepší titul s králem Artušem v hlavní roli.

72 nejlepších filmů o druhé světové válce
72 nejlepších filmů o druhé světové válce
08.05.2017 | Filmové novinky

Dnes je to přesně 72 let, kdy skončila druhá světová válka. Jedno z nejhrůznějších období moderní lidské historie je často tématem filmů, kteří se vrací k nejslavnějším bitvám, nejhrůznějším prožitkům či malým příběhům obyčejných lidí. Amerických, českých, ale i ruských a německých filmů je aktuálně online pořádná dávka, vybrali jsme tu šedesátku nejlepších.

15 nejlepších filmů o hokeji
15 nejlepších filmů o hokeji
05.05.2017 | Filmové novinky

Dnes startuje hokejové mistrovství světa a Češi tak budou moci opět na doufejme celé dva týdny oddat své velké sportovní vášni. Pokud máte rádi hokej i filmy, určitě byste rádi svoje dvě záliby spojily. Jaké nejlepší filmy o hokeji vznikly? Moc jich bohužel nebylo, ale přesto se nám podařilo dát dohromady alespoň 15 těch nejdůležitějších.