FB pixel TP pixel
První reakce na Zaklínače: Souboje jsou úchvatné, seriál je epický! © TMDB

První reakce na Zaklínače: Souboje jsou úchvatné, seriál je epický!

Netflix hledající svou Hru o trůny ji možná našel právě v adaptaci fantasy románů Andrzeje Sapkowského Zaklínač. Seriál, v němž Henry Cavill ztvárnil hlavní roli mutantního bojovníka Geralta, zhlédla první hrstka diváků a recenzentů a na seriál nešetří chválou.

Streaming novinky 2. 12. 2019 0:00 | Streaming novinky

Osm knih a tři herní pokračování vytvořily velmi širokou a různorodou fanouškovskou základnu, která s vysokým očekáváním vyhlíží 20. prosinec. V tento předvánoční pátek totiž Netflix vypustí do celého světa na svou platformu první řadu seriálu, která by mohla zaplnit díru po velkém fantasy vyprávění, která po ukončení Hry o trůny nastala. Carnival Row ani Jeho temné esence dosud svůj potenciál nenaplnily, nyní se zraky přesunují právě k Zaklínači. Prvních pět dílů teď mohli vidět vybraní fanoušci a recenzenti. I když je ale oficiální embargo na recenze až do dne premiéry, první reakce na twitteru nebo redditu se již objevily. A jak to tak vypadá, fandové Geralta by neměli být zklamáni. Jeden z vybraných diváků prohlásil: “Prokousal jsem se úvodem a musím přiznat: Docela jsem si to zamiloval.”

Další recenzent prozradil, že “určitě se více rozepíšu po embargu, ale Zaklínač je určitě dobře obsazený, chytře strukturovaný seriál, ve kterém děj ubíhá ve vysokém tempu”. I další reakce se shodují, že celý projekt vypadá pěkně, o výpravu, kostýmy či triky se nemusíme bát, působí prý fantasticky. Choreografie bitek a Geraltovo šermířské umění jsou úžasné, překonávají prý i ty z Hry o trůny. Nářky nad obsazením Henryho Cavilla mohou být zažehnány, herec vystupuje sebevědomě a působí přirozeně. Podobnou chválu sklízí i herečka Anya Chalotra, která sehrála part Yennefer, ale i celý casting je prý vybrán vhodně a nerušivě. Výhrady pak směřují například ke scenáristickému vyobrazení Geralta, který je spíše jen dalším badass zabijákem, než svým věrným knižním předobrazem. Tak nalákání už jsme, teď už si jen pár týdnů počkat, než si budeme moci udělat názor sami.

Streamingové služby

Jak vybrat nejlepší streamovací službu?

Je rok 2024 a v Česku už se zabydlely streamovací služby jako Netflix, Max či Voyo. Kterou z nich vybrat? Které jsou ty nejlepší a nejpopulárnější streamovací platformy v ČR? Nabízíme velký přehled všech streamingových platforem u nás.

 1 884 zobrazení   153 se líbí
Black Friday: Pornhub nabízí doživotní premium přístup za lákavou cenu
Black Friday: Pornhub nabízí doživotní premium přístup za lákavou cenu
28.11.2019 | Streaming novinky

Již tento pátek proběhne všeobecně známá výprodejová akce Black Friday. A nevyhne se ani největší pornografické stránce na světě PornHub. Jednou z jeho nabídek bude i celoživotní prémiové členství za 299 dolarů.

Mandalorian je v USA nejžádanějším seriálem. Překonal i Stranger Things
Mandalorian je v USA nejžádanějším seriálem. Překonal i Stranger Things
27.11.2019 12:00:00 | Streaming novinky

Spuštěním Disney+ se na zámořské a nizozemské obrazovky vřítil i očekávaný seriál ze Star Wars univerza Mandalorian. Oblíbená značka, kladné recenze a nadšení fanoušků způsobily, že po několika měsících Stranger Things uvolňuje pozici nejdiskutovanějšího internetového pořadu vesmírnému nájemnému lovci.

Jeho temné esence postupně ztrácí diváky, čísla jsou ale stále luxusní
Jeho temné esence postupně ztrácí diváky, čísla jsou ale stále luxusní
22.11.2019 12:00:00 | Streaming novinky

Vysokorozpočtová fantasy adaptace spisovatele Philipa Pullmana Jeho temné esence na BBC odstartovala s působivými čísly sledovanosti, další epizoda ale přilákala menší počet diváků a třetí díl tento trend dále potvrdil.

HBO Max pracuje na opětovném setkání Přátel
HBO Max pracuje na opětovném setkání Přátel
15.11.2019 | Streaming novinky

Všech šest hereckých hvězd velepopulárního sitcomového hitu Přátelé začalo nedávno vyjednávat o nabídce dalšího shledání před televizními kamerami, aby natočili mimořádný díl k 25. výročí odvysílání první řady. Objevit by se měl na nové streamovací službě HBO Max.