FB pixel TP pixel
HBO Max pracuje na opětovném setkání Přátel © TMDB

HBO Max pracuje na opětovném setkání Přátel

Všech šest hereckých hvězd velepopulárního sitcomového hitu Přátelé začalo nedávno vyjednávat o nabídce dalšího shledání před televizními kamerami, aby natočili mimořádný díl k 25. výročí odvysílání první řady. Objevit by se měl na nové streamovací službě HBO Max.

Streaming novinky 15. 11. 2019 0:00 | Streaming novinky

Za půl roku, tedy v květnu 2020, odstartuje warnerácká streamovací služba HBO Max a jejím nezpochybnitelným klenotem bude samozřejmě 10 řad seriálové legendy Přátelé. A aby byl start platformy náležitě pompézní, určitě by se hodilo seriál oživit. Vzhledem k tomu, že Jennifer Aniston přihlášením na Instagram a postnutím selfíčka s ostatními seriálovými spoluherci vyvolala na internetu šílenství a nejrychleji v historii služby nasbírala milion followerů, a v každoročních žebříčcích sledovanosti Netflixu se sitcom umisťuje na předních příčkách, je poměrně zjevné, že je po Přátelích i po letech neuvěřitelná poptávka.

HBO Max pracuje na opětovném setkání Přátel © TMDB

Ve speciálu by se tedy mělo objevit všech šest hlavních představitelů. Vedle zmíněné Aniston samozřejmě Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc a David Schwimmer. Navíc jsou do projektu zapojeni i jeho kreativní tvůrci Marta Kauffman a David Crane. Nicméně, fanoušci, kteří by rádi viděli nové příběhy Přátel po letech, by možná měli svá očekávání mírnit. Podle zdrojů serveru The Hollywood Reporter, který s touto novinkou přišel, totiž půjde spíše o typ konverzace mezi celým štábem a tvůrci seriálu, než o plnohodnotný další díl rozvíjející, jak jsou na tom v tuto chvíli Ross a Rachel. Navíc smlouvy nejsou ještě uzavřeny a bude dost náročné najít vůbec časové okno, na němž by se všech šest hvězd, se svými nabitými programy, shodlo. Pokud se to ale HBO Max povede, bude to přinejmenším z reklamního hlediska velký úlovek.

Streamingové služby

Jak vybrat nejlepší streamovací službu?

Je rok 2024 a v Česku už se zabydlely streamovací služby jako Netflix, Max či Voyo. Kterou z nich vybrat? Které jsou ty nejlepší a nejpopulárnější streamovací platformy v ČR? Nabízíme velký přehled všech streamingových platforem u nás.

 406 zobrazení   15 se líbí
Disney Plus překonává očekávání. Po dvou dnech má 10 milionů předplatitelů
Disney Plus překonává očekávání. Po dvou dnech má 10 milionů předplatitelů
14.11.2019 15:00:00 | Streaming novinky

V Los Angeles začínají bouchat šampaňské, nová streamovací služba doslova pro celou rodinu totiž zlákala hned na úvod tolik předplatitelů, že překonává dalece stanovený plán.

Nejabsurdnější výmluvy stahovačů a milovníků ilegálního sledování filmů
Nejabsurdnější výmluvy stahovačů a milovníků ilegálního sledování filmů
13.11.2019 11:50:00 | Streaming novinky

S koncem celé řady ilegálních streamovacích webů typu TopSerialy.to se opět vyrojila otázka, proč by měli diváci za televizní a filmový obsah platit. Prolezli jsme temná zákoutí internetů a našli nejabsurdnější výmluvy, proč lidé nechtějí za obsah platit.

Programový šéf Apple TV+ končí po neuspokojivém startu služby
Programový šéf Apple TV+ končí po neuspokojivém startu služby
13.11.2019 | Streaming novinky

I když Apple chvíli po ostrém vstupu své nové streamovací služby Apple TV+ schválil druhé řady svých čtyř seriálových taháků, vlažné recenze nakonec pravděpodobně rozhodly o tom, že programový ředitel Kim Rozenfeld po necelých dvou týdnech svou pozici opouští.

Disney+ má problém. Servery nezvládají nápor uživatelů
Disney+ má problém. Servery nezvládají nápor uživatelů
12.11.2019 14:45:00 | Streaming novinky

Disney zdá se podcenil přípravu a ačkoli omezil spuštění své streamovací služby jen na pár vybraných zemí, nedokáže alespoň zatím zajistit adekvátní kvalitu přehrávání.