FB pixel TP pixel
Krimi hit Pustina končí. Nahradí ho nová mysteriózní kriminálka a vraždy ze severu © HBO

Krimi hit Pustina končí. Nahradí ho nová mysteriózní kriminálka a vraždy ze severu

Se seriálem Pustina spojili diváci již šest napínavých televizních večerů. Vše dobré ale musí jednoho dne skončit a platí to i pro skvělou krimi od tvůrčího dua Alice Nellis a Ivan Zachariáš. Česká televize už má ale náhradu.

České novinky 10. 10. 2024 18:25 | České novinky

Úspěšné nasazení již 8 let starého seriálu Pustina od HBO na České televizi patří mezi jeden z letošních programových majstrštyků z Kavčích hor. Pustina se nejenže stala u diváků velice populárním projektem, na který se dívaly statisíce diváků týden co týden, zároveň ale dokázala několikrát trumfnout i novinku Primy Dvojka na zabití, jejíž druhá řada se s Pustinou pere dodnes. Pustina se ale neodvratně chýlí ke svému konci a po šesti týdnech ve vysílání zbývají už jen dvě epizody. Česká televize se ale nezájmu diváků bát nemusí, nastoupí totiž hitmaker Jiří Strach.

Novinka Jiřího Stracha

Ten sice svými veřejnými výstupy často vyvolává kontroverze mezi diváky, z hlediska sledovanosti je to ale úplně jedno. Jeho projekty jako Ďáblova lest či Ztracená brána totiž na publikum České televize fungují. A to je i důvodem, proč se na Kavčích horách po pustině objeví další Strachova novinka s názvem Lovec. Ta se objeví v programu od středy 30. října ve 20:15 a volně naváže právě na výše uvedené minisérie. Lovec nabídne osm kriminálních případů se záhadnými a nevysvětlitelnými jevy, které policistům pořádně zamotají hlavy. Naštěstí však na vyšetřování nebudou sami, pomáhat jim totiž bude exorcista Pavel Kříž.

Katolík Strach tak opět zabředne do svého oblíbeného tématu náboženství a vysoustruží z něj doufejme další temnou a řádně vymazlenou kriminálku, která u diváků zaboduje. V hlavní roli uvidíme Janu Kolesárovou. V dalších rolích se pak objeví Jiří Štěpnička, Ivo Gogál nebo Martin Stránský. Fanoušci kriminálek se navíc mohou na ČT těšit ještě na jednu novou kriminálku. Již 24. října totiž dorazí do prime-timu norský seriál Lovci hlav natočený podle knihy Jo Nesba.

Zdroj: Mediaguru / Česká televize / Mediář

Nový komediální seriál s Rašilovem válcuje sledovanost. Úspěch ale není jistý
Nový komediální seriál s Rašilovem válcuje sledovanost. Úspěch ale není jistý
06.10.2024 13:10:00 | České novinky

Televize Nova a její streamovací platforma Voyo v pátek večer uvedly seriálovou novinku Taneční. Příběh tanečního mistra a jeho ženy nabídl komedii s nádechem romantiky od režiséra Jiřího Vejdělka a první díl zaznamenal výrazný úspěch. Otázkou zůstává, zda si seriál sledovanost udrží.

Náhrada za Poldu je tady. Matáska střídá mladší neřízená střela
Náhrada za Poldu je tady. Matáska střídá mladší neřízená střela
03.10.2024 16:45:00 | České novinky

Televize Prima začíná tahat z rukávu velké novinky podzimu. Tou možná nejzajímavější je nová kriminálka, která má ambice nahradit milovaného Poldu s Davidem Matáskem. Ten byl stálicí televizních obrazovek několik let a sledovanost měl skvělou i v letních reprízách.

Televize ovládne komedie Taneční. Nový seriál patří mezi největší novinky podzimu
Televize ovládne komedie Taneční. Nový seriál patří mezi největší novinky podzimu
01.10.2024 17:00:00 | České novinky

Televize Nova a její streamovací platforma Voyo již tento pátek uvedou seriálovou novinku Taneční. Příběh tanečního mistra a jeho ženy nabídne komedii s nádechem romantiky a stojí za ním tvůrce filmových hitů Jiří Vejdělek.

Prima mění pondělní kriminálky. Pitavala nahradí úspěšná krimi s Lamborou
Prima mění pondělní kriminálky. Pitavala nahradí úspěšná krimi s Lamborou
01.10.2024 16:00:00 | České novinky

Televize Prima konečně v pondělí večer změní programový obsah, když již za pár dní dojede do konce seriál Malý pitaval z velkého města. Ten nahradí seriál z produkce samotné Primy s Markem Lamborou.