FB pixel TP pixel
RECENZE: Dark (90%) © TMDB

RECENZE: Dark (90%)

Seriál, o kterém se mluví jako o německé obdobě Stranger Things, ale čím déle ho sledujete, tím je méně Stranger Things podobný. A také je težké se do něj dostat, ale o ještě těžší ho přestat sledovat.

Tipy na film
© TMDB

Dark

Dark | Německo | 2017 | Thriller seriály | Nadpřirozeno

Za podivných okolností zmizí v malém německém městečku několik dětí. A zdá se, že podobné zločiny se objevují vždy v rozmezí několika desítek let. Hrají: Oliver Masucci, Maja Schöne, Mark Waschke, Jördis Triebel, Anatole Taubman, Daan Lennard Liebrenz, Stephan Kampwirth

 87 %
Filmtoro
Filmtoro
Verdikt

Chytré hrátky s časem, které vás chytí a nepustí. Jeden z nejnapínavějších a nejlepších seriálů od Netflixu.

Sledovat Online na Netflix  Netflix | české titulky | nové díly od 27. 6. 2020
 143 zobrazení   37 se líbí
Filmtoro
Soumrak templářů, Zlato a další prosincové novinky na HBO
Soumrak templářů, Zlato a další prosincové novinky na HBO
05.12.2017 | Tipy na film

Největším tahákem prosincové nabídky HBO je premiéra historického seriálu Soumrak templářů, který se natáčel v Praze. Ale na HBO GO toho najdete mnohem více - několik oscarových favoritů letošního jara, premiéru nejúspěšnějšího animáku roku Šmoulové a také třeba českou premiéru seriálu Fargo.

Sicario, Správní chlapi a další prosincové novinky na Netflixu
Sicario, Správní chlapi a další prosincové novinky na Netflixu
04.12.2017 | Tipy na film

Na závěr roku Netflix připravil spíše slabší premiéry, nicméně na pár zajímavých kousků se dostalo. Potěšení budou fanoušci comicsů (Captain America, Wanted), hororů (The Visit, The Things) a sprostých komedií (Prcičky, Ženy sobě). Bohužel ani jedna z novinek nemá české titulky.

VÍKENDOVÝ TIP: Dark
VÍKENDOVÝ TIP: Dark
02.12.2017 | Tipy na film

Jestli máte rádi Stranger Things a další mysteriózní seriály, zkuste aktuální novinku na Netflixu jménem Dark. Popisuje zmizení tří dívek v malém městě a vyšetřování, které přinese překvapivé odhalení. Dark je mimochodem původem německý seriál a je to první spolupráce s místními producenty na podporu propagace v Německu.

10 nejlepších filmů Ridleyho Scotta
10 nejlepších filmů Ridleyho Scotta
30.11.2017 | Tipy na film

Jeden z nejslavnějších režisérů současnosti dnes slaví 80. narozeniny. Kde kdo by v tomto věku už spokojeně točil palcema v důchodu, ale Ridley nás pořád zásobuje novými filmy, letos třeba novým Vetřelcem. Připomeňme si jeho nejslavnější pecky za jeho celou kariéru.