FB pixel TP pixel
RECENZE: Irčan od Martina Scoseseho je událost roku © TMDB

RECENZE: Irčan od Martina Scoseseho je událost roku

Ano, jednu recenzi už jste na Filmtoru číst mohli. Pokud vám však psané slovo nestačí, máme pro vás ještě čerstvou videorecenzi, kde se k novince Martina Scoseseho tradičně vyjádřil Toren.

Video 29. 11. 2019 0:00 | Video

Po měsících čekání se filmoví fanoušci a především dvorní uctívači Martina Scorseseho konečně dočkali. Na Netflix totiž vstoupila dlouho očekávaná gangsterská sága Irčan, v níž se sešli herečtí bardi Al Pacino, Joe Pesci a Robert De Niro, aby nám dost možná naposledy ukázali, že si tahle stará garde dokáže se současným Hollywoodem plným superhrdinů snadno vytřít pozadí. Ano, je smůla, že tomu tak není na velkém plátně setmělého kinosálu, ale o to větší důvod máte k pořízení nové televize. Irčan si ji totiž zaslouží. Pohodlně se tedy usaďte do křesla, zapněte pokud možno domácí kino a vplujte do světa, o kterém už se dnes bohužel moc netočí. A pusťte si samozřejmě Torenovu recenzi, kde vám poví mimo jiné o tom, jak moc herci obstáli pod digitálním make-upem a také, jestli macatá stopáž opravdu není příliš plnotučná. Film je na Netflixu dostupný s českým dabingem i titulky.

 335 zobrazení   17 se líbí
RUCE PRYČ: Netflixovský I-Land je slabou napodobeninou Ztracených
RUCE PRYČ: Netflixovský I-Land je slabou napodobeninou Ztracených
24.11.2019 | Video

Kdo sleduje Netflix bedlivě, ten ví, že kromě kvalitní produkce zde najde také spoustu zbytečných seriálových výplňovek a napodobenin. A jednou z nich je I-Land.

RECENZE: Je horor Ve vysoké trávě povedenou adaptací Stephena Kinga?
RECENZE: Je horor Ve vysoké trávě povedenou adaptací Stephena Kinga?
20.11.2019 15:00:00 | Video

Režisér kultovního sci-fi hororu Kostka natočil novou adaptaci povídky Stephena Kinga. Vytvořil atmosférickou chuťovku, nebo jen další průměrnou kingovku, na kterou brzy zapomenete?

RECENZE: Netflix válí se satirickou sci-fi komedií Ruská panenka
RECENZE: Netflix válí se satirickou sci-fi komedií Ruská panenka
27.10.2019 | Video

Toren si v nové videorecenzi posvítil na další z komediálních hitů Netflixu z poslední doby. Ruská panenka představuje dalšího zástupce komorních seriálů, jejichž humor vás chytne za srdce.