FB pixel TP pixel
RECENZE: Je horor Ve vysoké trávě povedenou adaptací Stephena Kinga? © TMDB

RECENZE: Je horor Ve vysoké trávě povedenou adaptací Stephena Kinga?

Režisér kultovního sci-fi hororu Kostka natočil novou adaptaci povídky Stephena Kinga. Vytvořil atmosférickou chuťovku, nebo jen další průměrnou kingovku, na kterou brzy zapomenete?

Video 20. 11. 2019 15:00 | Video

S adaptacemi podle knih a povídek Stephena Kinga se v posledních letech roztrhl pytel. Vídáme je v kinech (To Kapitola 2, Doktor Spánek od Stephena Kinga), na HBO (Castle Rock) a samozřejmě i na Netflixu, který tentokrát přišel s adaptací Ve vysoké trávě, jež pojednává o přerostlém travnatém poli, z něhož vychází zvláštní volání. Jakmile vás však tráva pohltí, není cesty zpět. Novou kingovskou adaptaci natočil režisér kultovní Kostky Vincenzo Natali a jak vám Toren poví v nové videorecenzi, minimálně do poloviny se jedná o zatraceně nápaditou a atmosférickou podívanou. Poté se projeví tradiční problém řady kingovských filmů i knih - mizerný závěr.

 318 zobrazení   5 se líbí
RECENZE: Netflix válí se satirickou sci-fi komedií Ruská panenka
RECENZE: Netflix válí se satirickou sci-fi komedií Ruská panenka
27.10.2019 | Video

Toren si v nové videorecenzi posvítil na další z komediálních hitů Netflixu z poslední doby. Ruská panenka představuje dalšího zástupce komorních seriálů, jejichž humor vás chytne za srdce.

RECENZE: Překonává 2. řada Mindhuntera svého předchůdce?
RECENZE: Překonává 2. řada Mindhuntera svého předchůdce?
28.09.2019 | Video

Toren se v nové recenzi podíval na zoubek 2. řadě oblíbeného kriminálního thrilleru o skládání myslí masových vrahů. Podařilo se tvůrcům pod vedením režiséra Davida Finchera překonat očekávání a přeskočit laťku nastavenou první řadou?