FB pixel TP pixel
RECENZE: Zaklínač od Netflixu je seriálová bomba se skvělým Geraltem © TMDB

RECENZE: Zaklínač od Netflixu je seriálová bomba se skvělým Geraltem

Zaklínač vlezl na naše obrazovky díky Netflixu těsně před Vánoci, a tak jste vy i my měli dost času si utřídit dojmy a především celou první řadu slupnout jako malinu. Nyní je čas podívat se na to, jak se Zaklínač podařil.

Video

Zaklínač má všechno, co fanoušci fantastiky potřebují

Zaklínač vyvolával dávno před natáčením kontroverze kvůli svému obsazení, další bouři vyvolaly zveřejněné testy, kde neměl Henry Cavill jako Geralt bůhvíjak imponující paruku, a aby toho nebylo málo, mnohým neseděly ani zbroje bojovníků Nilfgaardu. Přetočme hodiny o pár měsíců dál a první ohlasy šířily velkou spokojenost s obsazením, měřítkem a akčními scénami. Filmoví kritici se sice následně vyjádřili spíše negativně, když se seriál horko těžko na databázi Rotten Tomatoes vyšplhal do Fresh (čerstvé) části hodnocení, fanoušci však doposud vrní blahem. A my s nimi. Již v prvních dojmech jsme vrchovatě chválili a nyní se můžete podívat ještě na recenzi od Torena, který je ohledně Zaklínače aktuálně asi nejsečtělejší z redakce. A takhle nabitého energií jsme ho ve videorecenzi dlouho neviděli.

 2 083 zobrazení   199 se líbí
RECENZE: Klaus dává Netflixu do rukou novou vánoční klasiku!
RECENZE: Klaus dává Netflixu do rukou novou vánoční klasiku!
23.12.2019 16:00:00 | Video

Vánoční svátky se pomalu blíží ke konci a tudíž byste je měli zakončit co možná nejlépe. A co je lepší než animovaná pohádka, které dáváme na Torenovy poměry často neviděných 100 procent v hodnocení?

RECENZE: Irčan od Martina Scoseseho je událost roku
RECENZE: Irčan od Martina Scoseseho je událost roku
29.11.2019 | Video

Ano, jednu recenzi už jste na Filmtoru číst mohli. Pokud vám však psané slovo nestačí, máme pro vás ještě čerstvou videorecenzi, kde se k novince Martina Scoseseho tradičně vyjádřil Toren.

RUCE PRYČ: Netflixovský I-Land je slabou napodobeninou Ztracených
RUCE PRYČ: Netflixovský I-Land je slabou napodobeninou Ztracených
24.11.2019 | Video

Kdo sleduje Netflix bedlivě, ten ví, že kromě kvalitní produkce zde najde také spoustu zbytečných seriálových výplňovek a napodobenin. A jednou z nich je I-Land.