FB pixel TP pixel
RECENZE: Je 6 Underground nejlepší film Michaela Baye po 12 letech? © TMDB

RECENZE: Je 6 Underground nejlepší film Michaela Baye po 12 letech?

Michael Bay se před koncem roku vrátil k poněkud klasičtější akční polízanici a Optima Primea a další plecháče vyměnil za Ryana Reynoldse a jeho tým přiblblých kovbojů, co trestají zločince, přičemž sami pozabíjí tolik lidí, že by měli spíš skončit v base.

Video 25. 1. 2020 12:00 | Video

Akční řešeto z dílny Michaela Baye, 6 Underground: Tajné operace, stálo Netflix více než 150 milionů dolarů a patří mezi jedny z nejnákladnějších produkcí streamovacího giganta. A když už nic jiného, je to na výsledku alespoň vidět. Jak je pro Baye typické, nabízí epické akční sekvence, které se doslova předhání v tom, která z nich je více sexy a více kinetická. Už úvodní dvacetiminutovka jasně oddělí divácká zrna od plev a rozhodne o tom, zda u filmu vydržíte. Pokud nespácháte rituální sebevraždu z tuny Bayova nevkusu do konce první půlhodiny, máte šanci na docela slušnou akční zábavu, která sice nedává moc smysl, ale pořád je zajímavější než skoro všechno, co Bay natočil od prvních Transformers. Více Toren ve své nové recenzi.

 1 057 zobrazení   76 se líbí
RECENZE: Zaklínač od Netflixu je seriálová bomba se skvělým Geraltem
RECENZE: Zaklínač od Netflixu je seriálová bomba se skvělým Geraltem
31.12.2019 | Video

Zaklínač vlezl na naše obrazovky díky Netflixu těsně před Vánoci, a tak jste vy i my měli dost času si utřídit dojmy a především celou první řadu slupnout jako malinu. Nyní je čas podívat se na to, jak se Zaklínač podařil.

RECENZE: Klaus dává Netflixu do rukou novou vánoční klasiku!
RECENZE: Klaus dává Netflixu do rukou novou vánoční klasiku!
23.12.2019 16:00:00 | Video

Vánoční svátky se pomalu blíží ke konci a tudíž byste je měli zakončit co možná nejlépe. A co je lepší než animovaná pohádka, které dáváme na Torenovy poměry často neviděných 100 procent v hodnocení?

RECENZE: Irčan od Martina Scoseseho je událost roku
RECENZE: Irčan od Martina Scoseseho je událost roku
29.11.2019 | Video

Ano, jednu recenzi už jste na Filmtoru číst mohli. Pokud vám však psané slovo nestačí, máme pro vás ještě čerstvou videorecenzi, kde se k novince Martina Scoseseho tradičně vyjádřil Toren.