FB pixel TP pixel
RECENZE: Natočil Netflix povedenou parodii na Smrtonosnou zbraň? © TMDB

RECENZE: Natočil Netflix povedenou parodii na Smrtonosnou zbraň?

Netflix ví, že jeho diváci mají rádi hlavně komedie, u kterých se dá vypnout. A také si libují v nostalgii. Pokusili se tudíž tyto dva prvky zkombinovat v krimi komedii Coffee a Kareem, kde je Ed Helms z Pařby ve Vegas terorizován otravným dítětem.

Video

Pokud jste sledovali plakátovou kampaň filmu Coffee a Kareem, mohlo vás zaujmout, že se vizuální materiály snažily lákat na parodii, nebo spíš na více komediální variaci na populární policejní buddy komedie z 80. a 90. let. Pokud ale čekáte, že dostanete podobnou kvalitu, jako v případě Policajta v Beverly Hills nebo Smrtonosné zbraně, máme pro vás smutnou zprávu. Netflix ani tentokrát nepřekročil svůj filmový stín a nedokázal naplnit očekávání. Více ale v naší čerstvé recenzi.

 366 zobrazení   3 se líbí
5 nejlepších seriálů, které se letos (zatím) objevily na Netflixu
5 nejlepších seriálů, které se letos (zatím) objevily na Netflixu
15.04.2020 14:00:00 | Video

Úvod roku se ze seriálového pohledu Netflixu povedl a v podstatě na nás házel jeden podařený seriál za druhým. No dobrá, s čestnou výjimkou Dopisu pro krále. Pojďme se podívat na ty kousky, které nás v prvních měsících roku zaujaly nejvíce.

RECENZE: Dokázal Dopis pro krále navázat na kvality Zaklínače?
RECENZE: Dokázal Dopis pro krále navázat na kvality Zaklínače?
13.04.2020 12:00:00 | Video

Po obřím úspěchu Zaklínače Netflix urgentně potřebuje další fantasy ságu, která by vyplnila díru do Geraltova návratu. První vlaštovkou měla být adaptace slavné knižní předlohy Dopis pro krále. Povedlo se Netflixu udělat fantasy hitovku, tentokrát hlavně pro mladší publikum?

RECENZE: Potěší I Am Not Okay With This fanoušky To a Stranger Things?
RECENZE: Potěší I Am Not Okay With This fanoušky To a Stranger Things?
26.03.2020 15:00:00 | Video

Možná jste si všimli, že Netflix zásadně točí filmy a seriály, které jdou ve stopách jeho minulých hitů. Fungují akční fláky? Tady máte aspoň tři! Funguje romantika? Ejhle, máme jich na skladě rovnou deset! Milujete Stranger Things? Tady máte Zámek a klíč nebo právě novinku I Am Not Okay With This!

RECENZE: Je Zámek a klíč dobrý nástupce Stranger Things?
RECENZE: Je Zámek a klíč dobrý nástupce Stranger Things?
25.03.2020 15:00:00 | Video

Po skončení třetí řady Stranger Things čekají fanoušci milovaného seriálu na nějakého jeho nástupce, který vyplní díru předtím, než dorazí řada čtvrtá. Podařilo se to Zámku a klíči, který měl po ruce všechny trumfy?