FB pixel TP pixel
RECENZE: Outlaw King aneb nejlepší historický biják posledních let? © TMDB

RECENZE: Outlaw King aneb nejlepší historický biják posledních let?

V nové exkluzivní videorecenzi si Toren, neboli Jakub Neumann posvítil na svůj oblíbený historický film poslední doby Outlaw King. Jedná se o nové Statečné srdce?

Video

Historické řežby nepatří mezi žánry, které by hollywoodská studia v současnosti bůhvíjak vyhledávala. A proto je dobře, že je tu Netflix, který se nebojí investovat peníze do produkce v hodnotě 80 milionů, ve které Chris Pine hodlá osvobodit Skotsko a pomáhá mu u toho nádherná Florence Pugh a zcela maniakální borec Aaron Taylor-Johnson. Tohle nepřímé pokračování legendárního Statečného srdce s Melem Gibsonem nás zaujalo již loni na festivalu v Torontu, kdy jsme hýkali nadšením. Film jsme rovněž zařadili mezi nejzásadnější a nejlepší online filmy loňského roku. A to navzdory skutečnosti, že na Netflixu je film dostupný v o 20 minut kratší verzi, než která byla k vidění na filmových festivalech. Režisér David Mackenzie nicméně tvrdí, že s původní festivalovou verzí spokojený nebyl a verze na Netflixu je jeho režisérská a definitivní verze příběhu.

Pod recenzí nám samozřejmě můžete zanechat komentář, nezapomeňte video lajkovat a dát odběr našemu YouTube kanálu, ať vám žádná další recenze či jiné zajímavé video neunikne. Ostatně děláme to právě pro vás.

 429 zobrazení   14 se líbí
RECENZE: The Dirt
RECENZE: The Dirt
05.07.2019 | Video

RECENZE: Adam Sandler trapčí v krimi komedii Murder Mystery
RECENZE: Adam Sandler trapčí v krimi komedii Murder Mystery
27.06.2019 15:00:00 | Video

Adam Sandler pokračuje ve své komediální tvorbě pro Netflix v další ze svých sériových žánrovek, tentokrát variující detektivky Agathy Christie. Jak se nám jeho nový pokus líbil? A stojí za něco kompletní česká lokalizace v podobě titulků a dabingu?

RECENZE: Postapokalyptické sci-fi The Rain je skromný klenot Netflixu
RECENZE: Postapokalyptické sci-fi The Rain je skromný klenot Netflixu
25.06.2019 15:00:00 | Video

Ačkoli z české kotliny zatím Netflix nic významnějšího neuklohnil, v zahraničí se mu daří s německým sci-fi Dark a o kousek na sever v Dánsku s dalším sci-fi The Rain. A na to jsme se tentokrát podívali detailněji ve dvojici videorecenzí.

RECENZE: Napínavá thrillerová chuťovka Triple Frontier
RECENZE: Napínavá thrillerová chuťovka Triple Frontier
23.06.2019 | Video

Pryč jsou časy, kdy označení "produkce Netflixu" s sebou nesla negativní a trochu laciný nádech. Netflix investuje do svých filmů a seriálů obrovské peníze a není v poslední době lepšího důkazu než hvězdně obsazený akční thriller Triple Frontier s Benem Affleckem, Oscarem Isaacem či Charliem "Artušem" Hunnamem.