FB pixel TP pixel
RECENZE: Povedl se krimi hit Netflixu Lupin? Nebo je nafouknutou bublinou? © TMDB

RECENZE: Povedl se krimi hit Netflixu Lupin? Nebo je nafouknutou bublinou?

Nový kriminální seriál Lupin má za sebou netflixovskou premiéru a již v létě nás čeká druhá polovina první řad. Jak hodnotíme první polovinu? To se dozvíte v nové recenzi.

Video

70 milionů! Přesně tolik domácností si v prvním měsíci podle statistik Netflixu naladilo nové akční krimi Lupin, které se záhy zařadilo mezi nejúspěšnější francouzské a celkově evropské pořady v historii Netflixu. Nemalý podíl na tom má i obsazení charismatického Omara Sy, který perfektně ztvárnil sympatickou moderní variaci na mistra převleků a krále zlodějů Arsena Lupina. Někteří diváci sice samozřejmě prskají nad tím, že původní Lupin rozhodně nebyl tmavého odstínu pleti. Ti by se nicméně měli nejprve na seriál podívat a až následně ho soudit za jeho obsazení. Jak se totiž dozvíte v Torenově nové recenzi, moderní verze Lupina je rozhodně zábavnou žánrovkou, která si své místo na Netflixu zaslouží. Otázkou zůstává, zda není seriál poněkud přehypovaný. Těžko ovšem soudit před tím, než se v létě dočkáme závěru první řadu. Prozatím totiž hodnotíme pouze první rozjezdovou polovinu.

 643 zobrazení   115 se líbí
RECENZE: Je Dámský gambit nejlepší netflixovský seriál roku?
RECENZE: Je Dámský gambit nejlepší netflixovský seriál roku?
21.12.2020 12:00:00 | Video

Minisérii Dámský gambit si v prvním měsíci od premiéry naladilo na Netflixu přes 60 milionů diváků, respektive stejné množství uživatelských účtů, což seriál zařadilo na špici sledovanosti. Je to ale opravdu taková pecka, jak se říká?

RECENZE: SpongeBob ve filmu: Houba na útěku - Animák pouze pro fanoušky?
RECENZE: SpongeBob ve filmu: Houba na útěku - Animák pouze pro fanoušky?
03.12.2020 | Video

Legendární SpongeBob se s věrným kámošem Patrickem už potřetí odhodlal do celovečerní podoby. Minule jsme dostali rapujícího delfína a Antonia Banderase jako piráta. Dokázalo pokračování tenhle bizár trumfnout?

RECENZE: Chicagský tribunál je nejlepší letošní film Netflixu
RECENZE: Chicagský tribunál je nejlepší letošní film Netflixu
26.11.2020 9:00:00 | Video

S podzimní filmovou sezónou se na Netflixu začínají objevovat i filmy, které mají oscarové ambice. Dosud nejvýraznějším příspěvkem je nový film Aarona Sorkina Chicagský tribunál.

RECENZE: Hubieho Halloween - Adam Sandler zase (ne)vtipný?!
RECENZE: Hubieho Halloween - Adam Sandler zase (ne)vtipný?!
27.10.2020 9:00:00 | Video

Adam Sandler se po seriózním dramatu Drahokam vrací zpět ke své komediální jistotě, aby nám vyprávěl humorný příběh z času Halloweenu. Slovo humorný si nicméně dejte do uvozovek, protože smysl pro humor má tenhle film asi jako česká vláda smysl pro morálku.