FB pixel TP pixel
RECENZE: Sandra Bullock prchá před monstry v megahitu Bird Box © TMDB

RECENZE: Sandra Bullock prchá před monstry v megahitu Bird Box

Thriller Bird Box se stal koncem minulého roku nečekaným netflixovským megahitem, který na několik týdnů doslova převálcoval internet. Stojí ale opravdu za váš čas?

Video

Dánská režisérka Susanne Bier udělala před lety díru do světa se svým dramatem Po svatbě, po kterém se začaly hrnout nabídky z Hollywoodu. Žádný z jejích amerických filmů však nikdy divácky úplně nezaujal. Až do příchodu Bird Boxu, v němž Sandra Bullock se svými dětmi prchá před monstry, která nesmíte vidět, jinak spácháte sebevraždu. Napínavý thriller se stal v prosinci roku 2018 globální senzací a i díky markeťákům z Netflixu rozjel lavinu zábavných meme vtipů a horké internetové diskuze na téma "je to vážně taková pecka"? Pojďme si Bird Box ještě jednou připomenout. Tentokrát ho v novém videu rozebral náš vrchní videofachman Jakub Neumann. Pokud se vám podobné recenze a videa líbí, určitě nám dejte odběr a nezapomeňte se mrknout i na další videa. Jen za poslední týden jsme přidali tři nové kousky, v nichž rozebíráme například hudební biografii The Dirt, historickou řežbu Outlaw King, nebo 10 seriálů, které byste si měli pustit na HBO.

 287 zobrazení   15 se líbí
RECENZE: Přírodopisná encyklopedie plná emocí, to je série Our Planet
RECENZE: Přírodopisná encyklopedie plná emocí, to je série Our Planet
22.05.2019 12:00:00 | Video

Legendární David Attenborough je zpět a spolu s ním i další dávka dobrodružství naší nádherné modré planety. Připravte si kapesníčky, protože čirou nádheru pastvin, moří a lesů častokrát nahrazují scény, jež vás dojmou k pláči.

RECENZE: The Wandering Earth
RECENZE: The Wandering Earth
22.05.2019 | Video