FB pixel TP pixel
Režisér Ivan Zachariáš natáčí pro HBO nový špiónážní seriál © TMDB

Režisér Ivan Zachariáš natáčí pro HBO nový špiónážní seriál

Již na karlovarském festivalu oznámila televize HBO, že po úspěšném seriálu Pustina znovu spojí síly s režisérem Ivanem Zachariášem na jejím dalším projektu. V těchto dnech se tak rozbíhá natáčení seriálu Bez vědomí, které by dle plánů mělo trvat 85 dní.

České novinky

Toto špionážní drama je časově zasazeno na území Československa a Velké Británie do pozdních osmdesátých let, takže bychom se opět měli pohybovat v temnějších žánrových vodách. Scénář napsal debutující Ondřej Gabriel a v hlavní roli se představí slovenská herečka Tatiana Pauhofová, která má s prací pro českou HBO bohaté zkušenosti, když se objevila v hlavní roli minisérie Hořící keř nebo v několika dílech seriálu Terapie.

Ivan Zachariáš jako absolvent dokumentaristiky na pražské FAMU je znám především coby tvůrce reklam a karlovarských znělek s výrazným vizuálním stylem. Jeho práce pro HBO na Pustině byla jeho debutem v dlouhometrážním formátu a na minisérii z roku 2016 oceněné Českým lvem se režisérsky podílel s Alicí Nellis. HBO Europe tak pokračuje v trendu natáčení ambiciózních sérií v prostoru střední a východní Evropy, které vedle Hořícího keře a Pustiny potvrzují i rumunský neonoirový seriál Stíny či polské kriminální drama Wataha. Pro seriál Bez vědomí (anglicky Oblivion) bylo oznámeno šest dílů a měl by se objevit v nabídce HBO během roku 2019.

 194 zobrazení   8 se líbí
MALL.TV startuje už v neděli, na jaké pořady a hvězdy se můžete těšit?
MALL.TV startuje už v neděli, na jaké pořady a hvězdy se můžete těšit?
05.10.2018 9:00:00 | České novinky

Už tuto neděli, 7. října, startuje nová internetová televize MALL.TV. Bude lákat na původní seriály, zábavné a naučné pořady, filmy a především na jména, která si pamatujete ze Stream.cz. Měli jsme možnost mrknout pod pokličku příprav a přinášíme co nejvíce podrobností.

Akumulátor 1 v nové podobě přichází ve 4K na iTunes
Akumulátor 1 v nové podobě přichází ve 4K na iTunes
05.10.2018 | České novinky

Poté, co remasterovaný Akumulátor 1 prošel českými, ale také americkými kiny, se dostává v nové podobě také do online světa. Nově ho můžete vidět jako první český film ve 4K na iTunes.

10 českých komedií pro fanoušky Po čem muži touží
10 českých komedií pro fanoušky Po čem muži touží
04.10.2018 12:00:00 | České novinky

Mýtus o prázdných kinosálech na projekcích českých filmů opět vyvrácen! Tabulky návštěvnosti válcuje už pár dní komedie Rudolfa Havlíka Po čem muži touží. Filmoví kritici sice nechápu, ale diváci jsou nadšeni. A přesně pro ně máme naší doporučovací desítku.

Nejlepší české romantické komedie aneb po čem ženy i muži touží?
Nejlepší české romantické komedie aneb po čem ženy i muži touží?
20.09.2018 9:00:00 | České novinky

Do kin míř nová česká komedie Po čem muži touží. Jestli vás romantika v podání českých herců baví, máme pro vás seznam dalších podobných filmů, které jsou právě teď online. A že se jich v letech 2015 až 2018 urodilo docela dost.