FB pixel TP pixel
Sylvester Stallone odhalil zápletku regulérního sedmého Rockyho © MGM

Sylvester Stallone odhalil zápletku regulérního sedmého Rockyho

Již za pár dní nás čeká premiéra filmu Creed III, který sleduje osud syna Apolla Creeda z úspěšné boxerské série o Rockym. S blížící se premiérou se začal ozývat i představitel Rockyho, Sylvester Stallone, který se v nejnovějším díle neobjeví. Proč tomu tak je a co má Stallone s boxerskou sérii za lubem?

27. 2. 2023 16:50 | Filmové novinky

Tahoun původní série Sylvester Stallone, který se objevil i v prvních dvou dílech Creeda, v tom třetím nebude. Stallone ale nedávno na svém instagramovém účtu sdílel příspěvek, ve kterém se s fanoušky podělil o své poznámky a nápady na regulérního Rockyho VII. Příspěvek byl však smazán. Podle webu Collider byly Stallonovy poznámky ručně psané a zahrnovaly nápady na některé scény ze sedmého dílu. „Tohle jsou úryvky ze začátku scénáře k Rockymu VII. Bohužel kvůli některým jedincům film nikdy nevznikne, ale chtěl jsem se o to podělit se zarytými fanoušky. Nikdy nepřestávám dávat úder,“ stálo v popisku smazaného příspěvku.

Ve druhé části Stallone vysvětloval nejasnosti a popisoval, že se Rocky vrátil, aby bojoval za ty, kteří jej formovali a za ty, které miluje. Krátce po zveřejnění Stallone svůj příspěvek stáhl. Podle webu Collider byla první scéna s Rockyho láskou Adrian (Talia Shire), zatímco ta druhá už byla s 27letým bojovníkem jménem Chucho. Stallone již dříve naznačoval, že by se zápletka mohla točit kolem vztahu Rockyho a mladého pouličního imigrantského bojovníka. Ačkoliv jakékoliv náznaky pokračování zní víc než lákavě, nezdá se příliš pravděpodobné, že bychom se sedmého Rockyho v dohledné době dočkali. Stallone se momentálně soudí s producentem boxerské série Irwinem Winklerem o práva na Rockyho filmovou ságu. Nenávist mezi oběma potvrzuje i skutečnost, že Stallone ve smazaném příspěvku použil hashtag #Irwinsfault, čímž nepřímo naznačuje, že Wikler je důvodem, proč Rocky VII nikdy nevznikne. Winkler mezitím nejenže pokračuje ve spin-off sérii o Creedovi, ale také oznámil plánovaný spin-off s postavou Ivana Draga s Dolphem Lundgrenem.

Zdroj: Joblo

Vojtěch Balák
Filmový a seriálový nadšenec, který se rád pohybuje v audiovizuálním světě a ještě raději o něm píše. Milovník hororů a sci-fi všeho druhu. Rád nahlédne i do komiksového světa, zvláště pak do toho plného živých mrtvých. Když zrovna nekouká na film, cestuje, fotí a dělá grafiku.
Akční bůh Schwarzenegger míří na Netflix. V traileru je drsnější než šmirgl papír
Akční bůh Schwarzenegger míří na Netflix. V traileru je drsnější než šmirgl papír
27.02.2023 16:15:00 | Filmové novinky

Arnold Scharzenegger neměl od roku 2019 filmovou roli, nyní se ale vrací jako špion v novém netflixovském seriálu. Ten sázkou na humor připomíná slavnou akční komedii Pravdivé lži a Arnold v něm dostane ránu tam, kde to bolí nejvíc.

Trailer 8. dílu The Last of Us odhaluje umírajícího Joela i šílené kanibaly
Trailer 8. dílu The Last of Us odhaluje umírajícího Joela i šílené kanibaly
27.02.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Letošní seriálový hit The Last of Us pomalu a jistě kráčí ke svému finále. Čekají nás poslední dva díly a ten předposlední přinese velmi zajímavou skupinku nových postav včetně přeživšího Jamese, kterého hraje miláček fandů původní hry.

Odznak Vysočina a 5 dalších novějších kriminálek, které jsou právě teď na Voyo
Odznak Vysočina a 5 dalších novějších kriminálek, které jsou právě teď na Voyo
26.02.2023 15:30:00 | Filmové novinky

Od 26. února startuje s týdenním předstihem druhá řada oblíbeného krimi seriálu Odznak Vysočina. Původní tým vyšetřovatelů se dočká nového konfliktního člena a případy budou pokračovat v adaptování skutečných případů. Nejedná se však o jedinou novější kriminálku v nabídce největšího českého streamera.

Nový brutální akčňák je masomlýnkem nacistů. Recenze jsou totálně nadšené
Nový brutální akčňák je masomlýnkem nacistů. Recenze jsou totálně nadšené
26.02.2023 12:30:00 | Filmové novinky

Nový akční film Sisu totálně pobláznil filmové recenzenty. Druhoválečný biják s westernovým nádechem si totiž vůbec nebere servítky a nacističtí vojáci v něm jsou doslova trháni na kusy vším, co hlavnímu hrdinovi přijde pod ruku.