FB pixel TP pixel
Trailer 3. dílu Rodu draka slibuje velké zapojení draků a zkázu všeho a všech © Max

Trailer 3. dílu Rodu draka slibuje velké zapojení draků a zkázu všeho a všech

Spory mezi Zelenými a Černými se vyostřují a ničemu nepomáhají ani mordy posledních epizod, které zasáhly oba tábory velmi hluboko. A protože jsou Rhaenyra i vládnoucí Aegon tak trochu blázni prahnoucí po moci, do hry se již brzy naplno dostanou draci, což může znamenat konec obou stran.

Filmové novinky

Rhaenyra se sice úspěšně pomstila za smrt svého syna tím, že nechala zabít malého synka vládnoucího Aegona Targaryena, jenže tím se naplno rozjel kruh násilí, ze kterého zdá se nevede cesta ven. Rhaenyra totiž stále prahne po Železném trůnu a Aemond je odhodlaný táhnout do války všemi prostředky. A ani jedna ze stran se nezdráhá vytáhnout zbraně nejhorší - své draky.

Tímto rozhodnutím se definitivně rozjede Tanec draků, který bude znamena zkázu Targaryenů. Což si očividně velmi dobře uvědomuje hlavně Rhaenys, která sice měla být sama panovnicí, na rozdíl od ostatních Targaryenů si však dokázala zachovat chladnou hlavu a uvažuje pragmanticky. Navíc moc dobře ví, že ať už se válka povede na zemi či ve vzduchu, jedno je jisté. Nakonec lidé rychle zapomenou, kvůli čemu válka vlastně začala. Rhaenyra s Aegonem zkrátka otevírají Pandořinu skříňku plnou ohně a utrpení. Na druhou stranu je právě toto největším lákadlem druhé řady, která otevřený boj Targaryenů o trůn přislíbila. Třetí díl Rodu draka uvidíme již v pondělí 1. července.

Zdroj: Max

Reklama
Netflix má nový globální megahit. Kritici i diváci však akční novinku nenávidí
Netflix má nový globální megahit. Kritici i diváci však akční novinku nenávidí
24.06.2024 16:25:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Netflix uvedla před víkendem akční novinku s herečkou Jessicou Albou Tvrdá odplata. Zdánlivě tuctová akční žánrovka se obratem stala globálním hitem a vysokou popularitu má i v Česku. Paradoxem ovšem je, že kritici i řadoví diváci na filmu nenechají nit suchou a považují ho za značně nepovedený.

Eddie Murphy slaví velký návrat! Policajt v Beverly Hills 4 nadchl kritiky a likviduje bránice
Eddie Murphy slaví velký návrat! Policajt v Beverly Hills 4 nadchl kritiky a likviduje bránice
23.06.2024 14:15:00 | Filmové novinky

Už 3. července se fanoušci akční komedie Policajt v Beverly Hills dočkají dlouho vyhlíženého pokračování, v němž se jako Axel Foley vrátí i nenahraditelný Eddie Murphy. Film má za sebou americkou premiéru a první diváci z řad kritiků nešetří chválou hlavního představitele.

Pán prstenů napraví chyby. Nová řada slibuje největší bitvu, úmrtí hrdinů a rozpuk zla
Pán prstenů napraví chyby. Nová řada slibuje největší bitvu, úmrtí hrdinů a rozpuk zla
21.06.2024 16:05:00 | Filmové novinky

Že se tohle léto dočkáme dvou fantasy seriálových pecek, bylo jasné už dlouho dopředu. Rod draka ukázal své karty hned na startu léta, stále jsme však čekali na nápovědy, co by se mohlo stát v Prstenech moci. Podle nejnovějších prohlášení se zdá, že se máme opravdu na co těšit.

Postapokalyptický sci-fi hit Netflixu končí. Trailer ukazuje finální boj o přežití v mrazu
Postapokalyptický sci-fi hit Netflixu končí. Trailer ukazuje finální boj o přežití v mrazu
21.06.2024 12:20:00 | Filmové novinky

Příběh mrazivé dystopie Ledová archa se chýlí ke konci s premiérou závěrečné čtvrté řady. Seriál inspirovaný francouzským komiksem a česko-korejským filmem režiséra Bong Joon Hoa opět nabídne strhující příběh plný třídního konfliktu, sociální nespravedlnosti a zápasu o přežití.