FB pixel TP pixel
Aktuálně nejlepší seriál Netflixu o cestování časem se vrací. Mrkněte na trailer © Netflix

Aktuálně nejlepší seriál Netflixu o cestování časem se vrací. Mrkněte na trailer

Oceňovaný komediální seriál Ruská panenka se po svém nenadálém úspěchu před třemi lety konečně dočká netrpělivě očekávané druhé řady. Na tu láká Netflix v novém traileru.

11. 4. 2022 9:00 | Filmové novinky

Existenciální komediální satira Ruská panenka se v roce 2019 stala malým seriálovým zjevením. Pohrávala si s oblíbeným, ale možná už trochu obehraným konceptem časové smyčky s neustále se opakujícími událostmi. Seriál je ale skvěle napsaný, plný břitkých dialogů, nápaditý a vrstevnatý a od legendárního komediálního hitu Na Hromnice o den více nebyl tento oblíbený koncept tak skvěle využit. Děj se točí kolem cynické herní vývojářky Nadi (skvělá Natasha Lyonne), která vždy v den svých 36. narozenin umře, aby se opětovně vrátila na svůj narozeninový večírek.

Nadia na začátku příběhu působí jako značně nesympatická až otravná postava, postupně si k ní ale divák najde cestu, emocionálně se na ni napojí a dokáže soucítit se všemi trablemi, kterými prochází. Od 20. dubna bude na Netflixu k vidění druhá série, která se bude odehrávat čtyři roky po událostech z první řady. V nových sedmi epizodách budeme sledovat Nadiu i další hrdiny, kteří neočekávaně projdou časovým portálem umístěným na Manhattanu. Autorky projektu – Natasha Lyonne, Leslye Headland a Amy Poehler – se s Netflixem dohodly na třech řadách.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Pokračování sexy hitu 365 dní míří na Netflix. První trailer plní očekávání
Pokračování sexy hitu 365 dní míří na Netflix. První trailer plní očekávání
10.04.2022 10:00:00 | Filmové novinky

Netflix zveřejnil první ukázku z pokračování nečekaného polského hitu 365 dní. A opět máme čekat pořádně žhavou podívanou, která potěší hlavně nadšené čtenářky snílkovských romanťáren o sexy milionářích a fandy stockholmského syndromu.

Kompletní James Bond míří exkluzivně na Amazon. Má to ale tunu háčků
Kompletní James Bond míří exkluzivně na Amazon. Má to ale tunu háčků
10.04.2022 8:20:00 | Filmové novinky

Není žádným tajemstvím, že společnost Amazon koupila jednu z nejstarších hollywoodských společností Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) za sumu 8,5 miliardy dolarů. Koupě nebyla jednoduchá a zabrala poměrně dost času. Nyní ale Bezosova společnost hodlá těžit mimo jiné Jamese Bonda.

Netflix ruší další oblíbený fantasy seriál. Tvůrci už stihli reagovat
Netflix ruší další oblíbený fantasy seriál. Tvůrci už stihli reagovat
08.04.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Rodinu Zámkových z populárního seriálového fantasy Zámek a klíč uvidíme v chystané třetí řadě naposledy. Netflix se totiž rozhodl v seriálu dále nepokračovat.

Nový trailer Doctora Strange vás dostane. Odhaluje zombies i masivní akci
Nový trailer Doctora Strange vás dostane. Odhaluje zombies i masivní akci
07.04.2022 14:40:00 | Filmové novinky

Doctor Strange se vrhne do nového dobrodružství již 5. května a zatím se zdá, že se bude jednat o opravdu velkolepou podívanou. Nová ukázka se nebojí machrovat s trikovými výjevy i variantami ústředního hrdiny.