FB pixel TP pixel
Nejdražší seriál Netflixu přichází. Trailer Sandmana slibuje úchvatnou fantasy © Netflix

Nejdražší seriál Netflixu přichází. Trailer Sandmana slibuje úchvatnou fantasy

Na Comic-Conu nezahálí ani Netflix, který dva týdny před premiérou zveřejnil další trailer k seriálovému Sandmanovi. Prominentní člen rodiny Věčných Sen zjišťuje, že se možná blíží konec jeho velké říše. Dokáže mu zabránit a přitom zastavit pekelného Lucifera a padoucha Korinťana?

24. 7. 2022 12:50 | Filmové novinky

Věční jsou mocná rodina nadlidských bytostí, která je s námi už od úsvitu věků. Prominentním členem této rodiny je také Morfeus (Tom Sturridge), jinak zvaný Sen, který vládne snové realitě. Jenže nyní se jeho panství začíná hroutit a sny mizí. Pán snů se ocitá v zajetí a po úprku musí napravit své chyby, které za dlouhou existenci zvládl napáchat. K ruce má sličnou Johannu Constantine (Jenna Coleman), proti němu ale stojí další Věční a také Korinťan (Boyd Holbrook) či Lucifer (Gwendoline Christie).

Sandman vychází z komiksové předlohy legendárního autora Neila Gaimana. Tvůrci slibují vůbec nejdražší komiksový seriál, což je ostatně na mnoha vizuálech v traileru vidět. Gaiman dohlédl na tvorbu i casting a dle jeho slov je Sandman ze všech adaptací autorových komiksů nejvěrnější své předloze. O kvalitě se budeme moci přesvědčit už brzy, konkrétně 5. srpna na Netflixu.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Hra o trůny nemá šanci. Tříminutový trailer Pána prstenů ukazuje bitvy i Balroga
Hra o trůny nemá šanci. Tříminutový trailer Pána prstenů ukazuje bitvy i Balroga
22.07.2022 20:30:00 | Filmové novinky

Vítěze nejepičtější fantasy roku 2022 bychom očividně měli. Amazon opravdu nelhal, když slíbil, že se seriál Pán prstenů: Prsteny moci bude moci chlubit podobou, která se dorovná filmům. Takhle velkolepou ságu jsme na televizních obrazovkách ještě neviděli.

Fantasy Dračí doupě má velkolepý první trailer. Fanoušky hry nadchne
Fantasy Dračí doupě má velkolepý první trailer. Fanoušky hry nadchne
22.07.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Po více než dvacet let starém filmu a dvou dalších videofilmech se značka DnD vrátí na velká plátna. V produkci Paramountu se můžeme těšit na vysokorozpočtový reboot s démonickým padouchem v podání Hugha Granta. Paramount nyní útočí s prvním trailerem!

Johnny Depp se vrací k filmům. Jeho nový projekt podpořil Netflix
Johnny Depp se vrací k filmům. Jeho nový projekt podpořil Netflix
21.07.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Johnny Depp se po vyhraném soudu s Amber Heard vrací k filmům. Nyní ho podpořil i Netflix. Ten má však i jiné důvody, které jsou dané platnou legislativou.

Rod draka má epický nový trailer. Nové Hře o trůny nechybí draci, ani akční řež
Rod draka má epický nový trailer. Nové Hře o trůny nechybí draci, ani akční řež
20.07.2022 20:15:00 | Filmové novinky

HBO Max měsíc před premiérou konečně ukázalo první pořádný trailer na jeden z fantasy vrcholů roku 2022. Draky se to v něm jen hemží, navíc nás čeká i rodinné drama plné intrik a zrady!